Mike píše:Cesty na Slovensku i kolem svatého Jána přidám. To okolí jsem zrovna zadával asi přímo já. Cesta přes svatého Jána mi vždy přišla spíš jako taková širší asfaltová cyklostezka - s tím souvisí i diskuze jakým směrem mapu vést - pokud jako cesty vhodné pro silniční násilí, tak zrovna svatej Ján tam nemá co dělat, pokud silnice na kochání se vůkolem, tak naopak ano...
Díky za info.
Jinak já ti dám Slovensko!
Všechny tři trasy vedou Valašskem (Hostýnské vrchy, Javorníky) a na Slovensku končí jen jedna (případně to na kopci stočíš na Rožnov a vůbec nemusíš opustit republiku)...
A samozřejmě souhlas, cesta přes svatého Jendu je vyslovená kochačka, podle mě je tam prostě nádherně. Zapíchnout v obci auto, vylézt na skálu ke křížku, nebo exkurze do Solvayových dolů. A Karlštejn s Berounkou na dohled.
Závěrem ke tvé otázce - jsem pro zanášení do mapy jak u kochaček, tak u střeleb. Jedny bych dal třeba zeleně (kochačky), druhé červeně (střelby). Inspirace není nikdy dost!
Každopádně já osobně preferuju spíš ty kochačky. V mládí už jsem se vybouřil a teď mě mnohem víc baví pozorovat krajinu...
EDIT: Zaneseno do mapy naprosto přesně, děkuji. Snad to někoho inspiruje k výletu...