Mike píše:Já pak dám link k těm trasám do komentáře v mapě. ok?
Jasný, pakliže to jde, tak to tam lupni. Ideální do budoucna by byla podobná videjka ze všech tras na mapě, ať si každý udělá představu. Co myslíte? Je vás víc, co běžně vozíte kameru na předním skle, nebo jsem sám?
Domczek píše:Tak mě to video aspoň trošku usměrní s tím jak to mám/nemám najeté
Tak to tě asi nepotěším, já jel (tentokrát) těžkou kochačku. Bylo tam totiž na konci října nádherně a bylo mi líto to tam jen tak prosvištět... To videjko dávám hlavně pro ty, co neznají. My domácí (a odrodilci) přece víme, že je to tam boží.
Jinak video už je stříhlé, uploaduje se to ale strašně pomalu. A navíc to ukazuje čas 6:58, přestože jsem nahrával takřka desetiminutovou stopu. Kdoví, jestli to nebudu muset nahrát znovu. Ale makám na tom, mám dnes volno a čas si vyhrát... Vydržať!
To videjko začne zhruba v úseku nad tebou zmiňovanou křižovatkou a skončí těsně před Chvalčovem. Což je z té mé nabízené trasy cca 60 % její skutečné délky. Chybí úsek od křižovatky do Držkové. I já totiž najížděl od Hošťálkové...
EDIT: Tak se stalo přesně to, co jsem čekal, nahrály se toho jen dvě třetiny. Takže znovu...