noose píše:Ahoj, nemate nekdo tip, na nekoho, kdo ma zkusenosti se strikanim dutin a opravou koroze u MX5. Jsme novy majitel NA a rad bych pred nastavajici sezonou opravil zacinajici rez a nechal kvalitne vystrikat dutiny. na levem zadnim blatniku a na prave prahu jsou bublinky v laku, takze shanim nekoho kdo mi to opravi. Diky za radu.
Jinak poradte na co a si mam dat pozor, cim osetrovat strechu a jaky udelat predsezoni servis. Auto jsem privezl z Holandska, pokud pominu mirnou rez, tak ve velmi dobrem stavu, po servise, puvodni servisni knizkat atd..
Winie píše:vzadu na patkach prahu usti odtokovy kanalky ze strechy. Kdyz se ucpou, tak tam miata rezne opravdu hodne. Doporucuju zajet nekam na zvedak a zkusit poklepem (v drastictejsi verzi sroubovakem) jak moc je to spatny s korozi. Miata ma vrstveny prahy, ale bohuzel i nosny. Ja mel pomerne silne zkorodovanou celou podlahu a varila se jen prvni vrstva (vnejsi) prahů, protoze zbytek byl OK. Nosniky uvidis pouhym okem jestli jsou prorezly. Ale podle toho jak vypada z venku na ty fotce bych se toho moc nebal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 73 návštevníků