Ahoj všichni,
jmenuju se Michal a jsem z Prahy. Je to už nějaký čas, co jsem se tu registroval, tak jsem si řekl, že by bylo dobré se tu alespoň představit, abych tu nebyl jako další leklá ryba.
Co se týče aut, tak jsem jich od udělání řidičáku projezdil docela dost, ale na poměry tohodle fóra to, myslím si, bude slabý standard. Jednalo se převážně o koncernovky, nějaký Fordy a teď jsem relativně spokojeným vlastníkem Oktávky RS TDI z roku 2007, bez chipu, bez úprav, která mě denně vozí do práce a často jezdí dálky.
Jak ale tak pořád jezdím, pořád si říkám, že to není ono a že by to chtělo nějakou tu zábavu. Přišlo na řadu vybírání a padla volba na šampiona mého srdce a to na Mazdu MX-5 NB. To je můj stávající favorit a podle mě asi to nejlepší, co by pro mě mohlo být, co se týče poměru cena/výkon/zábava/vzhled/potenciál auta. Zatím bohužel nejsou finance ani na auto samotné, natož na úpravy, tudíž jsem pořád ve fázi plánování, shánění informací, rad a tak obecně. Samozřejmě budu rád za jakékoliv potenciální rady (tímto bych rád poděkoval za ty dosavadní riderhenrymu). Takže díky za přijetí a budu se těšit na spoléčné "fórování" s váma všema.
Tolik k představení a teď k mému dotazu (už jsem se na to (mimo jiných věcí) ptal henryho, ale ten mi řekl, že je to dost indiviudální). MX-5 je sice nádherné auto, ale poněkud malé. Naneštěstí pro mě měřím nějakých 187 cm, ramena ne úplně úzká, nohy ne úplně krátké
a tak by mě zajímalo, jestli je tu někdo podobného vzrůstu a vzezření, kdo vlastní/vlastnil MX-5 NB a mohl by mi povědět své osobní pocity ze svezení v tomhle autě. Díky moc.