Winie píše:ty D1 spec matice mám a nemůžu se dočkat dne, kdy se dokopu ke koupi pořádných a tyhle s chutí zahodím. Větší sračku sem snad neviděl. Ani gram váhy nestojí za ty tvarohový věci.
Jinak rám zajímavej, jen nevím s tím kotvením do pásů, aby se to při eventuálním otočení neutrhlo.
Tommy014 píše:Winie píše:ty D1 spec matice mám a nemůžu se dočkat dne, kdy se dokopu ke koupi pořádných a tyhle s chutí zahodím. Větší sračku sem snad neviděl. Ani gram váhy nestojí za ty tvarohový věci.
Jinak rám zajímavej, jen nevím s tím kotvením do pásů, aby se to při eventuálním otočení neutrhlo.
Ahoj, a můžeš k tomu dát nějakou větší zkušenost??...co považuješ za lepší matice?....případně se dají vždycky prodat a koupit jiné
Hele je to trochu komplikované ale jsou tam zesilovací podložku uvnitř toho tunelu a nahoře se to chytí za pás - což jsem ještě neřešil v rámci toho šroubu :-/
To MacTeine: je to dotáhnuté do podběhů, takže jsem nemusel nic řezat, na druhou stranu je tam dost málo místa z pravé strany tak uvidíme jak to dopadne. Dneska snad nasadim plátno na rám a zítra až pozítří to celé dám dohromady a v pondělí odvezu auto na přezutí. SNAD!![]()
Winie píše:ja prave, že když se zpětně podívám, tak nevidím racionální důvod vyměnit normální matice za tyhle. Dobře, úspora je zhruba 0,5kg na sadě, ale to zas není tak podstatná úspora, aby to bylo citelné.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků