NBFL sportive

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: NBFL sportive

Příspěvekod MacTeine » 05 srp 2016, 10:10

Taky jsem na to včera koukal, skrz ty spodní packy to do podběhů dotáhnuté není? Já jsem myslel, že jo... V tom případě bych si dovolil tvrdit, že právě tomu největšímu peklu ses při montování rámu vyhnul :lol:
NCfl 2011 2.0 Karai
Ex: NBfl 2001 1.8
MacTeine

Příspěvekod Tommy014 » 05 srp 2016, 12:17

Winie píše:ty D1 spec matice mám a nemůžu se dočkat dne, kdy se dokopu ke koupi pořádných a tyhle s chutí zahodím. Větší sračku sem snad neviděl. Ani gram váhy nestojí za ty tvarohový věci.

Jinak rám zajímavej, jen nevím s tím kotvením do pásů, aby se to při eventuálním otočení neutrhlo.

Ahoj, a můžeš k tomu dát nějakou větší zkušenost :)??...co považuješ za lepší matice?....případně se dají vždycky prodat a koupit jiné :)

Hele je to trochu komplikované ale jsou tam zesilovací podložku uvnitř toho tunelu a nahoře se to chytí za pás - což jsem ještě neřešil v rámci toho šroubu :-/ :-D

To MacTeine: je to dotáhnuté do podběhů, takže jsem nemusel nic řezat, na druhou stranu je tam dost málo místa z pravé strany tak uvidíme jak to dopadne. Dneska snad nasadim plátno na rám a zítra až pozítří to celé dám dohromady a v pondělí odvezu auto na přezutí. SNAD! :D :D
Tommy014

Obrázky: 2

Příspěvekod Winie » 05 srp 2016, 14:33

Tommy014 píše:
Winie píše:ty D1 spec matice mám a nemůžu se dočkat dne, kdy se dokopu ke koupi pořádných a tyhle s chutí zahodím. Větší sračku sem snad neviděl. Ani gram váhy nestojí za ty tvarohový věci.

Jinak rám zajímavej, jen nevím s tím kotvením do pásů, aby se to při eventuálním otočení neutrhlo.

Ahoj, a můžeš k tomu dát nějakou větší zkušenost :)??...co považuješ za lepší matice?....případně se dají vždycky prodat a koupit jiné :)

Hele je to trochu komplikované ale jsou tam zesilovací podložku uvnitř toho tunelu a nahoře se to chytí za pás - což jsem ještě neřešil v rámci toho šroubu :-/ :-D

To MacTeine: je to dotáhnuté do podběhů, takže jsem nemusel nic řezat, na druhou stranu je tam dost málo místa z pravé strany tak uvidíme jak to dopadne. Dneska snad nasadim plátno na rám a zítra až pozítří to celé dám dohromady a v pondělí odvezu auto na přezutí. SNAD! :D :D

Hele lepší matice buď musíš koupit značkové - volk, nebo holt origo. Až budu zítra v garáži a když si na tebe vzpomenu, tak ti nafotím jak vypadají moje matice po pár desitkách utažení a sundání
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Tommy014 » 05 srp 2016, 14:41

Jasný, tak já zas nejsem uplně naivní, že tohle vydrží i konec světa:-) zatím to bylo buď použít origo nebo koupit něco takového :)

To je jak když jsem se s MacTeinem bavil na K&K o dorazech dveří. Ty co se tu prodávali jsou fajn, ale říkal, že k taikanům pořád daleko :), a já potřebuju zas našetřit na další věci :D :D
Tommy014

Příspěvekod Winie » 05 srp 2016, 15:24

ja prave, že když se zpětně podívám, tak nevidím racionální důvod vyměnit normální matice za tyhle. Dobře, úspora je zhruba 0,5kg na sadě, ale to zas není tak podstatná úspora, aby to bylo citelné.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Tommy014 » 05 srp 2016, 17:29

Winie píše:ja prave, že když se zpětně podívám, tak nevidím racionální důvod vyměnit normální matice za tyhle. Dobře, úspora je zhruba 0,5kg na sadě, ale to zas není tak podstatná úspora, aby to bylo citelné.

Hele já jsem je neměnil z racionálních důvodů :-D..chtěl jsem červený matice k černejm kolům no :-/ :-D..ale chapu kam tim miriš:).
Tommy014

Příspěvekod Tommy014 » 10 srp 2016, 22:02

Tak rám dokončen včera a vše doděláno a nasazeno dneska:). V pátek odvezu auto na přezutí a dodám finální fotky:)
Tímto skončilo několika měsiční nahánění výrobce rámu a má noční můra z toho že už to auto po rozebrání už nedám dohromady :-D

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tommy014

Příspěvekod PavelS » 11 srp 2016, 10:41

A co IL matice? Jsou lehký, bezpečnostní a nejsou drahý. A na červeno by se daly nabarvit taky.
PavelS

Příspěvekod Tommy014 » 12 srp 2016, 17:14

Tak konec mého letního upgradu byl zakončenej kolama. Matice jsou zatím v pohodě tak uvidíme jak rychle odejdou, zas si nědělám iluze že by se neožvejkali. To se lehce ožvejkávaj i originály.

Obrázek

Jinak dodávám i foto jak moc vylézají pro přestavu. Je to 16x8 ET25

Obrázek

Jinak bych to nebyl já aby se mi rovnou něco nevysralo na autě a jelikož asi život nevěděl co mi na něm rozbím tak mi odešlo aspoň rádio. :roll: Fakt nechápu!...jedna z asi 3 elektrickejch věcí v celý mazdě a hned se posere :-D. Jinak když mi to chlapík v obchodě testoval tak jen říkal:" nooo, ono se většinou rozbije jen ten hlavní panel, ty rádia skoro nikdy" a za chvílí s docela překvapenym výrazem:"hm ono je to fak rozbitý"

Tak dostala Mazda rovnou nové rádio :D :D
Tommy014

Příspěvekod Robo96 » 12 srp 2016, 18:34

pekne, aky rozmer a typ pneu na tom mas?
2001 NB2 Brilliant Black 1.6 → 1.8 swap - donor
1995 NA2 Brilliant Black 1.6 → full NB2 1.8 swap.. hotovo, Eaton M62 supercharged
Robo96

Obrázky: 17

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora