MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Safa » 08 říj 2016, 21:01

Do daily jsou minimálně vyhřívané sedačky nezbytnost. Tento týden sice hodně chcalo a nebylo úplně teplo. Přesto jen ve čtvrtek večer, kdy lilo fakt fest, jsem nechal střechu nahoře, jinak denně do práce i z práce topless. Teplo na ruce a pod zadkem nezbytnost. Btw. doma stále netopím, otužování se vyplácí. A už rok a půl ani žádná rýmička... :)
Kochám se, tedy jsem...
Videa z výletů - zde: http://www.youtube.com/user/Safabox/videos
Safa bloguje - zde: http://www.autickar.cz/blog/safablog
Safa

Příspěvekod evlo » 08 říj 2016, 22:33

Pelko píše:Zjavne si nepochopil na čo hoši vyššie narážali. Narážali na to že klíma v NA je vtip. A majú pravdu. NA má byť o jednoduchosti, žiadne bagy, žiadne klímy, žiadne vyhrievanie sedadiel a podobné hovadiny. Najlepšie sú prvé verzie so švihadlami na oknách a bez abs. ;) Cena ako taká je ok

Ja nemam okna na elektriku, nemam abs, airbagy, nemam ani posilovac rizeni, ale, ze me z auta nekdo vybral celej predek klimy me toci hodne.

Vyhrev sedacek bych taky bral radeji nez posilovac rizeni treba, kdyz by byl teda funkcni, coz jsem jeste v zadny aute nezazil, vzdycky kdyz to zacalo topit znatelne, tak jsem uz stejne mel zmrzle zada. (A jezdim i uplne novymi auty).
evlo

Příspěvekod tslany » 09 říj 2016, 00:48

S nenaplněnou klimou jsem jezdil tuším dva týdny a musím říct jak jsem byl rád když se mi z výdechů objevil chladný vzduch :) Ať už když je pařád a člověk se ocitne v koloně nebo když je potřeba odmlžit čelní sklo v prudkém dešti (a střechou nahoře :D )
NC 2006 1.8
Hyundai Grandeur 2009 3.3V6
tslany

Příspěvekod Jirka » 09 říj 2016, 19:54

h.k.error píše:Podle mě klima je uplně k ničemu, miata má jezdit bez střechy, ale třeba vyhřívané sedačky v chladnějších dnech nejsou k zahození :)

jen za sebe - miatu máme hlavně na dlouhé výlety, a v některých letních dnech člověk tu střechu i rád natáhne a zapne klimu. Opalovák neopalovák, klobouk neklobouk :)
Jirka

Příspěvekod phantomond » 10 říj 2016, 08:42

Za mě klima 4ever. V letních pařácích je to neocenitelné hlavně když se člověk motá ve městě. Auto bez klimi už si nedokážu představit, ani když je bez střechy.
phantomond

Příspěvekod mojžo » 10 říj 2016, 08:46

Pripájam sa - element komfortu je klimatizácia, dvere na diaľkové (+ odskok na kufor, ak auto nemá otváranie kufra tlačidlom) a elektrické okná. Auto bez týchto vecí proste ne.

Klíma v MX5 je pecka, ako vravia páni, sú proste momenty, kedy je toho slnka už príliš veľa. A sú zasa momenty, kedy to veľmi pomáha v prudkom daždi, lebo nemáte problém so zahmlenými oknami.
mojžo

Příspěvekod Andre_fux » 10 říj 2016, 08:51

Kabrio bez klimy? OK tak první sezónu, kdy si právě člověk říká k čemu, však na mě pořád fouká. Při tom však zapomene na to, že na něj pořád paří sluníčko..

Kdo nezkusil mazdu bez klimy bude tvrdit, že není třeba .. Kdo ji má nechce jinak. Ano kdo s tím jezdi kolem komína a po okruzích, tak pro něj to není důležité (je to jen váha navíc). Ale ten kdo trajdá po Evropě ji ocení. A jak píše mojžo, v prudkém letním dešti je to jedna z možností jak odmlžit skla
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II
NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica
„Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa
Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Andre_fux

Obrázky: 1

Příspěvekod Renee » 10 říj 2016, 08:57

Vzhledem k tomu že klimu nesnáším a vypínám ji i v uzavřených autech, tak mi teda vůbec nechybí. A na elektrické okýnka taky akorát nadávám, co bych dal za švihadla. :(
1993 NA 1.6 85kW. 6q, 4.1 torsen, MeisterR. How did that happen?
Renee

Příspěvekod evlo » 10 říj 2016, 09:05

Ja myslim, ze klima je totalne k nicemu - nechci sroubovat nahoru cenu aut s klimou :D
evlo

Příspěvekod dopr » 10 říj 2016, 09:47

Andre_fux píše:Kabrio bez klimy? OK tak první sezónu, kdy si právě člověk říká k čemu, však na mě pořád fouká. Při tom však zapomene na to, že na něj pořád paří sluníčko..

Kdo nezkusil mazdu bez klimy bude tvrdit, že není třeba .. Kdo ji má nechce jinak. Ano kdo s tím jezdi kolem komína a po okruzích, tak pro něj to není důležité (je to jen váha navíc). Ale ten kdo trajdá po Evropě ji ocení. A jak píše mojžo, v prudkém letním dešti je to jedna z možností jak odmlžit skla

Souhlas. Muzu potvrdit z vlastni zkusenosti, ze jet na Sicilii v NB bez klimy a NC s klimou je nesrovnatelny rozdil :D
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...