No jak tak na to koukam, tak sem pro par z vas rozbehl docela horkou diskuzi
No vymenujte si nazory mezi sebou jak chcete chlapi, ale tohle uz je prece zbytecny, nemyslite
Samozrejme mi jde primarne o zmenu letnaku, ale kdyz nekdo prihodi i zimaky, proc ne
riderhenry - kdyz toho je napsano hodne, tak mi rekni kde - rad si to prectu
ale spis mi i slo o nazor lidi, ktere znam a kteri jezdi v CR stejne jako ja. Sice hezky, ze kluci z miata.net/clubroadster.com to maj vsechno v malicku, ale jejich silnice je jak nebe a dudy v porovnani s nasema.
No kazdopadne, abych tu taky hodil nejaky update - tak nejak jsem se konecne dokopal k rozhodnuti a prdim na ultralehky SSR/Rpf1 apod. Co jsem si tak zjistoval, tak kluci z GB rikaj, ze treba XXR 002 uz jsou celkem o drzku na jejich silnice, protoze ty kola jsou az moc "krehky".
Rozhodl jsem se nakonec pro Enkei ES6 - myslim, ze co se tyce pomeru cena/kvalita/vzhled jsou na tom vic nez perfektne, bohuzel jen me mrzi ta vaha - 8.8kg u 16x7, ale tak uvidime, prece jen mam 1.9 a necelych 150k, tak to furt pojede dobre a vetsi grip vyuziji vic nez extremni "hravost". Stejne miatka neprijde o moznost hodit ji bokem, sice to nebude tak lehky, ale vyjezdy z krizovatek a mokro to jisti