Pet píše:Ne, jen elektrický. Konečně jsem přišel na to jak dálkovým ovladačem otevřít kufr, když jsem stiskl tlačítko na ovladači tak se mi neotevřel. Například když jsem šel z obchodu a rovnou šel do kufru, hrozně mě to začalo vadit. Nejdřív jsem si myslel, že to nefunguje, ale ono se tlačítko na ovladači musí podržet, aby se kufr otevřel
cafe-racer píše:Pet píše:Ne, jen elektrický. Konečně jsem přišel na to jak dálkovým ovladačem otevřít kufr, když jsem stiskl tlačítko na ovladači tak se mi neotevřel. Například když jsem šel z obchodu a rovnou šel do kufru, hrozně mě to začalo vadit. Nejdřív jsem si myslel, že to nefunguje, ale ono se tlačítko na ovladači musí podržet, aby se kufr otevřel
... návod k obsluze ?
cafe-racer píše:Jirka píše:. a myslím, že nepomůže mít ani střechu dole, páč pokud auto zamkneš, tak dálkové ovládání kufru nefachá
Se střechou dole je vyhráno : stačí si auto odemknout mechanicky, tzn. zatáhnu za páčku vedle kliky dveří. Auto se odemkne a začne fungovat i otevírání kufru. Problém nastává pouze pokud při zamykání stiskneš tlačítko dvakrát - zámky se pak přehodí do tzv. anti-theft módu a zmíněný postup nefunguje, pouze dálkové ovládání.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 32 návštevníků