Tak tedy finální update. Mám vymyšlené už vlastně úplně vše, co se instalace a provedení týká, takže si teď do toho provedení předělám prototyp, co se vozí v autě a můžem to spustit.
Co teda na moje DRL potřebujete? Jen aftermarketové blinkry, popřípadě OEM blinkry s vyndanýma oranžovýma clonkama. Celej kit se nainstaluje tak, že vyšroubujete blinkry, vyndáte objímky, odpojíte z konektorů svazky k blinkrům, do těch zapojíte nové, vypínací relé připevníte podle návodu do montážního otvoru, který už na autě máte. Pak protáhnete napájecí kabel z levé strany čumákem na stranu pravou, propojíte s připraveným konektorem a pak z druhé strany připojíte napájení podle instrukcí. Pak do světel nandáte objímky se žárovkama a máte skoro hotovo. Pak už jen musíte vyměnit původní přerušovač za upravený. Ten se vymění tak, že se podíváte pod palubku, vypojíte z něho konektor, vyndáte ho z držáku a pak tam dáte nový.
Ale co to bude stát?Stavět to z nových svazků a přerušovačů, tak byste mě určitě neměli rádi, protože přerušovač stojí na ILu 75 eur a svazky jsou taky za nesmysl, tedy 35 eur jeden. Tyhle dvě položky jsou taky vlastně jediné, které mám problém sehnat ve větším množství. A protože jich ještě pořád nemám dost na první pětikusovou sérii, tak vám ani nepovím pevnou finální cenu. Ale orientačně, první série by se měla pohybovat okolo 2500 za plug&play kit. V případě že byste mi dodali svazek a přerušovač, tak se samozřejmě domluvíme na nějaké slevě.
Ještě přihodím seznam zájemců z fóra tak, jak jsem si poznačil, když jste se zajímali. Zdůrazňuju slovo předběžní, takže pokud se vám třeba nelíbí cena, nebo mě už nemáte rádi, tak se nic neděje a když budete chtít, tak si vás zase odškrtnu
Andre_fux
Buteo
Doki176
spacekiller
Eddie1904
Hanysekfricek
Příště se ozvu až budu mít fakt připraveno vše a rovnou udělám separátní vlákno