Snížení sicny NC (NCFL)

Re: Snížení sicny NC (NCFL)

Příspěvekod Jindřich V. » 04 úno 2017, 11:27

notabenex píše:
Jindřich V. píše:Nikdo nic?

Všechno je napsáno v tomhle threadu, včetně odkazů od Jirky a mojí fotky NC1 s tím modem..

Ano vidím a problematika zdá se být velmi jednoduchá, jenže pod kolejnici dám stěží jeden prst a není mi jasný, kde ty další cm vezmu, proto ta otázka
Jindřich V.

Příspěvekod Jirka » 17 úno 2017, 15:55

Našel jsem foto s metrem, ale zdůrazňuji, že takto to vypadá v NCFL. Tedy ty cca 3 cm tam určitě jsou.
Přílohy
IMG_8704.jpg
Jirka

Příspěvekod blacklemon4 » 23 úno 2017, 19:30

pozeral som sa na situaciu s upevením sedačky na mojej NC 2006. Ako je vidno je tam dost miesta a ako pozeram na foto z NCFL ,keby tam pasoval ten uchyt z NCFL tak znížiť sedačku na NC by bolo iba otázkou výmeny úchytov

Obrázek
Mazda NC 2.0 Expression B&W
blacklemon4

Obrázky: 26

Příspěvekod Jirka » 23 úno 2017, 19:57

Z té fotografie to dost dobře není vidět, ale není tam ještě "schodek"? Nešlo by to ještě níž, pokud by se plech udělal dostatečně dlouhý?

Ale k tvému dotazu: myslím, že kdybys odvrtal nýty a sehnal si placky z NCFL, mohlo by to fungovat... otázka zní, kde je sehnat. Já si ty své nechám raději při případném prodeji apod.
Jirka

Příspěvekod Jirka » 08 čer 2017, 22:00

Jindřich V. píše:Ahoj,

trochu oživím vlákno, protože tuto problematiku budu nyní řešit. Může mi někdo vysvětlit, kde u NC 1 snížím sedačku o cca 2cm? Protože když dám pod kolejnici jeden prst, tak to je úspěch a nějak dumám kde ty centimetry vezmu....
Díky za info

Jindro a nejsou to fotky z místa spolujezdce? Pozor, tam může být situace odlišná...
Jirka

Předchozí

Zpět na Technika MX-5