Ahoj, brzy budu kupovat daily auto a jako pravého Mazďáka mě napadla právě 3 MPS. Na netu se toho dá dočíst plno, ale nemáte s ní někdo osobní zkušenosti?
tomas93 píše:Ahoj, brzy budu kupovat daily auto a jako pravého Mazďáka mě napadla právě 3 MPS. Na netu se toho dá dočíst plno, ale nemáte s ní někdo osobní zkušenosti?
Nehrotil bych to 6tka kombík s "obyč" dvoulitrem benzínem je extrémně praktická, pohodlná a má velmi supr podvozek. Dá se to prohnat, když máš náladu, protože váží jen cca 1200kg a vpředu má lichoběžníky (úplně nová už ne). A přitom ten dvoulitr bez turb a přetěžování vydrží věky.
MPS 3ku máme v rodině už asi 7 let a je perfektní. Na to že je to předokolka tak je s ní zábava, servis se na ní dělal minimální a spotřeba je dobrá i na daily když se moc nešlape po plynu Za mě určitě jo, ale problém bude spíše nějakou najít..
Přílohy
NA 1996, 1.6 NC 2007. 2.0 NA 1995, 1.6 NA MIATA, 1.8
Já bych spíš radši předfacelift, ale ono to asi bude víceméně podobné ne? Můžeš se víc rozepsat? Klidně do SZ Jinak koukám že jsi z FM, tak to Tě o svezení nemůžu ani požádat =(