Tomin píše:Ano, jsem na tom stejně. Na jaře si chci dovézt pěkné NC a mám jen tři požadavky (2.0, 6kvalt a plátno). Původně tam byl i čtvrtý (vyhřívání hačadel - lze doinstalovat) a pátý coby nízký nájezd kolem 100tis.km. Zbytečně bych si jím očesal nabídku. Příklad: měli jsme ve firmě passat 2005 2.0tdi. Než se prodal, měl víc jak 390tis.km. Vždy mě udivovalo v jak bezvadným stavu je motor, řízení a chování podvozku. Jistě, interiér byl zdevastovaný (holt služebák), ale funkčně dával lepší pocit jak moje oktávka s 80tis.km. To samý felicia 1.3 s 415tis než ji zkolila rez, jak hbitě reagovala na plyn a nádherně komunikovala řízením. Copak mazda před deseti roky dělala méně kvalitní auta než škodovka v první polovině devadesátých let? Ne-ne, na stav tachometru nehledět, na stav interiéru a zevnějšku rozhodně ano. Z fotek to ale moc nejde, počítám s tím že asi pojedu na západ několikrát no.
Tomin píše:Šmarjápano, zase u nás nejde normálně (přijet, podívat se, projet) koupit auto...
https://auto.bazos.cz/inzerat/71914435/ ... ion-18.php
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 139 návštevníků