MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod luv » 08 bře 2017, 11:01

.
Naposledy upravil luv dne 11 dub 2021, 20:12, celkově upraveno 1
luv

Příspěvekod Mikerc » 08 bře 2017, 11:12

Tak ho hezky nafot a prodej za X + tisíc euro rovnou ty, at se nikomu nevyplatí to překupovat..... nechápu co řešíte. Pokud je někdo ochotnej za to auto dát víc, je to jen jeho věc. Je to takle se vším, mobilama, televizema a s autama to bylo vždycky. Tak ty auta nekupujte a cena půjde dolů
Mikerc

Příspěvekod TeeJay » 08 bře 2017, 11:31

Tak já svoje auto mám, který prodat vůbec nemám v úmyslu, a žádný další auto v dohledný době taky neplánuju, takže mi je trh s auty dost volnej. ;)

Tohle je téma "co je kde na prodej" - zejména pro potenciální zájemce o auta a žádného nakupujícího vyšší cena těšit nemůže a nebude. Zvlášť, pokud je vyšší cena jen díky překupníkům, kteří nedají "nepřekupníkům" šanci udělat dobrej kauf, tak nečekej, že bude někdo spokojenej nebo snad dokonce mít překupníky popsaného typu rád :)
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod dopr » 08 bře 2017, 11:36

Presne tak, Jedna vec je nemoralni chovani prodejcu. Druha vec je ale zpusob fungovani trhu a vztah mezi nabidkou a poptavkou.
Ja jsem ale pred 2 lety koupil 2.0, Bose, 6kvalt, xenony, kuze, NEBOURANE (i dle merice tloustky laku), 94 000 km + nejaky bits and bobs (nerez koncak, KN filtr vlozka, HR pruziny) a vyslo me na 8500 Euro, takze neni pravda, ze to nejde. Ano, je tezke stihnout dobrou nabidku, ale to je tak s cim koliv, co se objevi za zajimavou cenu. Clovek musi byt pripraveny a jednat rychle.
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod TeeJay » 08 bře 2017, 11:39

Samozřejmě to jde, ale vyžaduje to enormní úsilí, kterému překupování rozhodně nepřispívá. Taky jsem svoje auto koupil za dobré peníze, i když to trvalo přes půl roku. :)
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod evlo » 08 bře 2017, 11:50

Já koupil auto na vrakaci a parada.
evlo

Příspěvekod KarolKo » 08 bře 2017, 11:55

Mikerc píše:Tak ho hezky nafot a prodej za X + tisíc euro rovnou ty, at se nikomu nevyplatí to překupovat..... nechápu co řešíte. Pokud je někdo ochotnej za to auto dát víc, je to jen jeho věc. Je to takle se vším, mobilama, televizema a s autama to bylo vždycky. Tak ty auta nekupujte a cena půjde dolů

Je na tom založen veškerý obchod - levněji nakoupit a dráže prodat...
KarolKo

Příspěvekod bmxdave » 08 bře 2017, 22:17

dopr píše:Presne tak, Jedna vec je nemoralni chovani prodejcu. Druha vec je ale zpusob fungovani trhu a vztah mezi nabidkou a poptavkou.
Ja jsem ale pred 2 lety koupil 2.0, Bose, 6kvalt, xenony, kuze, NEBOURANE (i dle merice tloustky laku), 94 000 km + nejaky bits and bobs (nerez koncak, KN filtr vlozka, HR pruziny) a vyslo me na 8500 Euro, takze neni pravda, ze to nejde. Ano, je tezke stihnout dobrou nabidku, ale to je tak s cim koliv, co se objevi za zajimavou cenu. Clovek musi byt pripraveny a jednat rychle.

Tak to jsi ji měl "skoro zadarmo" !!! :twisted: :mrgreen:

Výhodné nabídky jsou do 2-3dnů pryč, takže pak jen záleží jestli člověk může hned vyrazit nebo ne.
Když neberu nějaké dobré nabídky,které se občas objeví a kouknu celkově na mobile,autoscout tak mám dojem, že ceny NCček poslední rok,dva stagnují, což je pro majitele super, pro kupující :x :x .....
bmxdave

Obrázky: 1

Příspěvekod bmxdave » 08 bře 2017, 22:22

Třeba tohle vypadá jako dobrá nabídka.

http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C ... 13170.html
bmxdave

Příspěvekod Destructor » 08 bře 2017, 22:30

Zdravím, nemá zkušenost s tímto vozem? https://www.sportovnivozy.cz/83148-mazd ... a-boleslav

Dnes jsem se byl podívat a celý auto, je prakticky bez rzi. Podvozek je jako z fabriky. Ale jde tam špatně řadit 5. rychlostní stupeň, pokaždé byli cítit zuby, pomohlo řazení z dvojitým vymáčknutím spojky, ale to není řešení. V motoru bylo víc oleje než je zdrávo a byl opatlaný červeným silikonem.? Hlavní problém ale byl hukot / sykot, který se ozýval po nastartování. Přestal, když jsem vyšlápl spojku, pokud byla spojka nahoře stále to "hučelo". Při jízdě jsem nezaznamenal nic zvláštního, ale po zahřátí motoru už se hučení ozývalo neustále, a šlo kdesi od motoru řekl bych spíše z levé strany při pohledu z kabiny. Má někdo tušení, co by to mohlo být, případně jestli se má cenu tím autem zabývat?
Destructor

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...