od Tomin » 09 dub 2017, 11:01
V rámci nákupu čehosi v blízké nábytkářské veleprodejně jsem byl na čumendě srazu otevřených autíček. Ještě jsem na podobné akci nebyl a ani mě nelákala. Vždy jsem měl za to, že dostaveníčko automobilových nadšenců se nijak neliší od čtvrtečního parkování nákupních tašek lovců slev před Penny. Proto je myslím odvážný výběr místa na parkálu před Tescem mezi běžnými koupěchtivými. Ale pakliže shluk aut najednou postrádá střechy a kolem se motá pestrý přehršel lidí v družném hovoru, pak to dostane fakt jiný punc. Vozítka byla taky pestrá a rozmanitá, a až na absenci nějakého NC bylo co obdivovat. Ale abych zas jen nechválil - samosebou největší pozornost byla mnou věnována šesti miatkám. Ale asi jsem to s pozornosí přehnal, páč až doteď mě sere, v jaké nečistotě je pánové (a dámy spolujezdkyně) mají! Fakt jsem tam měl obsedantní potřebu zajít do auta pro švédskou utěrku a pak tam kompulzivně pucovat palubky.
Pak tam ještě přijelo ND, tak jsem měl premiéru. No je to prostě brko! Ten interiér je jak klenotnictví a kola jak drahé šperky...
Naposledy upravil
Tomin dne 09 dub 2017, 13:57, celkově upraveno 1
NC 2.0 Expression
To není auto, to je ROADSTER, lásko!