luv píše:KarolKo: kdyz teda rezervace probihala bez problemu, tak nam napis jak si to objednal ... moc teda nechapu jak muzes vedet ze to bylo bez problemu, kdyz pak pises ze si to vlastne neobjednaval
cafe-racer: ring me ani nelaka, ale dik za tym, nakonec je mezizastavka Svobodný stát Durynsko ... a tam by cesticky meli bejt hezky
evlo píše:Ja bych dal ban za debilni odpovedi typu karloko. To me vzdycky strasne vytoci cist takove nekonstruktivni sracky na jasny a konkretni dotaz. Kdyz nevim, tak nepisu!
Kdyz takove odpovedi nekdo pise na moje dotazy, tak uz me to ani nepobavi.
luv píše:TeeJay píše:luv píše:KarolKo: kdyz teda reservace probihala bez problemu, tak nam napis JAK ... or STFU
Za takovýhle kecy bych banoval, nikdo na to není zvědavej - jen umět číst. Trošku úcty k ostatním by neuškodilo.
To sis spletl koho citujes ne
luv píše:Ja jsem presne popsal na jaky jsem narazil problemy, KarolKo napsal ze se stejnou spolecnosti to je prece uplne bez problemu ... a pak teda priznal ze vlastne netusi, ze to resil nekdo jinej .
Navic koukam ze si jeste nasrany kvuli tem pneu, no co se da delat, kdyz ti reknu ze ty co mam primo z distribuce a vyvazeny na hunteru od jedineho cloveka v Praze/(CR?) co to umi a ze to pak opravdu funguje jak novy auto tak te to asi nasere jeste vic co.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků