Vidím, že se tu i po dvou letech schází stejná možná i větší banda dementů
Nicméně tatík pokukuje po nějaké Myjátě do kila, NA/NB 1.6/1.8 má v pejči je to retard co si žije ve svým světě v kterém má určitě plány to přestavět třeba na parník, ale to je fuk. Podmínkou aby byla nezhnilá ani hnít nezačínala.
bmxdave píše:Česká vychcanost...... pokud se toho zbaví za víc než koupil, neměl by zapomenout na daň z prodeje
To není česká vychcanost, to je česká závist..... tobě někdo brání vzít dvě kila a koupit to ? Nežiješ za komančů, předpokládám že na svího oblíbenýho vietnamce ve večerce taky nehazíš špatný pohledy protože ti v albertu vykoupil všechnu čabajku ve slevě a teď ti jí cpe za plnou cenu. Takle funguje obchod, nezabráníš tomu a je to zbytečný pořád řešit dokola. Každej kdo je schopnej dát peníze do rizika je okamžitě vychcanej zm** protože nehákuje ve fabrice za 15
Klidně at to prodá i za 3 kila, mě je to fuk jen nechápu někoho, kdo koupí auto a za nějaký týden zjistí, že údajně potřebuje peníze tak to hodí na inzerát za o dost vyšší cenu.
Víc k tomu nemám, raději tu posílám odkaz na moc pěkné NAčko
NC 1.8 za 199.000. Tahle byla před nedávnem dlouho na sportovnivozy.cz za cca 225.000. Poznávám ji podle spešl rádia Sony a zavařené antény. Líbí se mi. 17-ky kola z dvoulitru a všepotřebná výbava. Škoda že prahnu po 2.0. Ale zdejší bmxdave má v merku jednaosmy. Tahle by se mu mohla "páčit".
Zahhlédl jsem červený NCFL a tak jsem inzerát otevřel. https://www.sauto.cz/osobni/detail/mazda/mx-5/17261851 Prý stav perfektní. Chybí tomu podběhy, nárazník vůbec není nahoře přišroubovanej, chybí krytky a těsnění...