MeXico5 píše:Safa: Vidis a ja se skoro bal zamavat. Myslel jsem, ze na nas NBckare budou NCkari koukat povysene. )) Jinak ted mavam snad kazdej den, Miaty se pekne rozmnozily...
Tomin píše:POZDRAV Z VEČERNÍCH BUCHLÁKŮ
Nechci to tu zasírat, když jsem nikoho nepotkal, ale ještě nemám svůj thread, tak to prdnu sem. Jako jezdil jsem v Buchlovských horách 10 sezon za řidítky rozličných supersportů, ale takový adrenalinový hodokvas co mi tu ufachčila tahle pohledná mrška sem ještě nepozřel. Nevím jak jsem jel rychle, ale podle mizení aut ve zpětném asi značně. Nevím kolik jsem tam měl géček, ale podle mizení zatáček pode mnou asi "až po stařečkovo". Vletět do takové nenadálé dopravní komplikace u Samoty takovým fofrem s běžným osobním wágnem by znamenalo borcení plechů, tělesných útrob potažmo lidských osudů. Mazdˇénka jen svůdně mrskala zadkem a propletla se mezi "asteroidy" s takovým klidem, že mi i na omluvu zvednutou rukou nálady zbylo. Takže to vlastně nebyl adrenál, ale prachsprostá Jinba Ittai!!! (Nééé, takhle sem to nemyslel )
Zvláštní klasifikaci zaslouží samosvor, o jehož funkčnosti a účinnosti jsem měl dosud jen mlhavé představy. To jak dovede obyčejné odbočení z ulice A do ulice B přeměnit v extatický zážitek zaslouží jen zvolání Ty Pyčóóóó!
A to ji mám od předvčerejšího večera jako!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 návštevníků