Magnum_no píše:sám přiložím zkušenost kotouč Brembo hladký + HAWK hp+ najeto 116km po zajetí dle návodu na krabici HAWK .... 2x svezení po okresce
výsledek: kotouče s drážkama lehce zvlněné do modra zbarvené a veškerý kovový materiál napečenej na desce.....
řešení: zahodil jsem Brembo na jedetoshop koupil za krásnou cenu ATE kotouče nechal lehce stáhnout desky a vše OK
reklamace Brembo stále v řešení a to jsem v jiném topicu tady na foru četl jako jsou hladké Brembo super.... takže nikdy víc
Safa píše:Díky moc. Jen tedy ten odkaz na stránky Renovaku bohužel nefunguje...
vhml píše:To byly ceny na NB. Na NC to vychází kolem těch 4000.
Fernie píše:Magnum_no píše:sám přiložím zkušenost kotouč Brembo hladký + HAWK hp+ najeto 116km po zajetí dle návodu na krabici HAWK .... 2x svezení po okresce
výsledek: kotouče s drážkama lehce zvlněné do modra zbarvené a veškerý kovový materiál napečenej na desce.....
řešení: zahodil jsem Brembo na jedetoshop koupil za krásnou cenu ATE kotouče nechal lehce stáhnout desky a vše OK
reklamace Brembo stále v řešení a to jsem v jiném topicu tady na foru četl jako jsou hladké Brembo super.... takže nikdy víc
Heh. Já mám teďka HP+ a kotouče ATE. Na kotoučích je po cca 800 km vidět, že jsou jemně drážkovaný. To asi taky nebude úplně OK...
Magnum_no píše:vhml píše:
jak bych měl tedy zajíždět nové závodní desky + kotouče? řídil jsem se pouze návodem s krabice HAWK...
a nebo se řídím návodem od Danyho z Honda clubu
http://www.honda-club.cz/forum/cms_view ... hp?aid=163
nikdy předtím jsem problém neměl
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam a 40 návštevníků