Destructor píše:Hořovice projíždím ve stříbrném NB celkem často, ale zatím jsem potkal jen jednu zlatou mazdu, tak nevim, kam se všichni schovávaji.
Tomin píše:Trošku slabší úroda při 1300km roadtripu po Rakousku. První bylo zastřešené NC, stálo jako první na semaforu při dopravním omezení. Mávačka. Pak jsem poprvé viděl v provozu ND (a rovnou RF) při výjezdu na Sölkpass. Ale bylo nalepené na nějaký supersport od A.R., tak nebyl čas na komunikaci. Pak pod Turacherhöhe tmavší mávající NC. Na parkovišti u lanovky pod jezerem Gosausee v kopřivách bez značek NB - hodně wtf! A nakonec na zpáteční cestě jsem jeli dlouho za tmavěmodrým NC PRHT. Na to že jsme ho potkali daleko před Liezenem, pak za ním popojížděli v koloně, a doprovázeli ho až na Wildalpen, tak naprosto bez reakce.
Na to, že jich má být přes milion, je léto a tak, tak fakt slabší. Superaut Tesla jsme potkali řádově desítky...
Murty píše:Kdo si jezdí na hambače do Hovorčovic? Potkávám tam stříbrnou a oranž NB. A dneska Hovorčovice- zelena NB a v ní slečna.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků