od seatik » 25 led 2011, 23:56
Lidicky,trochu bych tu osvezil toto tema,nebot co dela mx5 mx5 je podvozek. Hazejte sem typy,na jakem podvozku jezdite,jakou mate kombinaci,jak jste s nima spokojeny.
Ceka mi taky vyber a nevim co koupit. Auto bude jezdeno prevazne street,okresky,mesto,sem tam vyblbnuti na okruh. Rad bych stelovatelnou vysku. Nechci aby se mi auto plazilo po zemi,ale ani ofroud ala seriovy podvozek.
U tech stelovaku mi prijde,ze je to takovy kompromis v jizdnich vlastnostech,protoe idealne tlumic s pruzinou mi prijde pouze v jednom nastaveni,ale i tak na stelovani vysky trvam.
Zacnu napr. otazkou na podvozek raceland...je za smesne penize...z ceho mam u nej strach,ze pri vyssich rychlostech nad 130 auto zacne plavat a spatne kontrolovat..muze to nekdo potvrdit,vyvratit?
Zaujal mi podvozek od BC racing..jeste tu nekdo na nem nejspise nejezdi,ale mate nekdo lepsi info ze zahranicnich for?
Dalsi KW stelovak serie V1 ..je to jejich zakladni rada,vi nekdo o nem vice? O teto rade sem slysel stiznosti,vyteceni tlumicu no problem,udajne shodne jako weitec,ktery ma jen jinou barvu.
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007