Tomin píše:Koubelec píše:Dobrej kaskadér před tebou. Škoda, že mi to časově nevyšlo.
To je furt tak nějak v rámci folklóru. Ovšem co tam předváděl ten pasr v tom červeným ND pro mě bylo vším, co přímo nenávidím. Jako smál sem se, ale v duši sem se smál jemu. A ty krávo Járo, vedle něj sedělo malé dítě! Tož tatínku, palec dolů rovnou do pr...
EDIT: pardon, jsem dneska nějakej nasranej, tak to píšu poněkud expresivněji, ale ven to holt musí...
Robo96 píše:Ste tam toho ale moc nepojazdili. Sme mysleli, ze sa tam bude brusit trochu viac na tych zakrutach, aspon 2 hodky. Teda aspon skupina z OVY, kopa casu zabiteho presunom tam, ked sme dorazili na sedlo tak to vsetci odprakovali, tak sme si spravili 4 jazdy up/down, potom nechali brzdy trochu schladit kupili limcu a zrazu sa vsetci zdvihli a odisli prec
hospodský píše: Jinak fajně bylo. Takový echt dušičkový výlet. Někteří soudruzi potrénovali ve vracečkách i piruety , nikdo se doufám nevyboural, takže vše oukej.
Vavris píše:Co dělal?
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 návštevníků