Abych trošku upřesnil ten adaptér. Připojení a odpojení probíhá bleskově. Není potřeba žádné dlouhodobé prostoje. Prostě pustit bluetooth v mobilu, zapnout muziku a chvilku počkat. Viola la, hrajeme z telefonu.
Ovšem je tady druhá stránka věci a to ta, že onen receiver má svoje vlastní napájení z baterie, u které se udává délka hádám 10-15 hodin? Nevím, ještě jsem nezkoušel.
Takže by to chtělo vyřešit trvalé napíchnutí na 12V okruh v autě, aby se nevybil.
Nebo ještě jedna možnost.
Receiver obsahuje i mikrofon, takže případně si ho vyvést někde "ven". Při odchodu z auta ho vypnout, zároveň možnost používat ho jako handsfree (pokud teda NC nemá HF v základu). Tím by se životnost jistě prodloužila.
A trochu si tady udělám bazar
stále mám doma ten 3,5mm konektor-AUX, který každý kdo má NC a chce přehrávat přes mobil potřebuje. Mě v NB je tak na dvě věci...
Se Spotify moc zkušeností nemám, ale podle lidí v okolí vím, že datová konektivita je potřeba. Minimálně v loni to tak bylo. Moc to prý nežere, ale bez internetu ani ťuk. Navíc je potřeba si koupit aplikaci/balíček, jinak přehrává co chce a nedá se myslím vyhledávat nebo přepínat. Prostě omezená funkčnost.
Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk