Tak ještě jedna organizační. Volal mi majitel. Pokud někdo bude chtít v pátek večeřet tak je to potřeba nahlásit předem. Ideálně asi dnes. Sobotní jidlo se domluvá u snídaně.
Dále je potřeba mít antigení test/protilatky/očkovaní
V pátek je z jídel na výběr: 1)Vepřový řízek s bramborem 2)šopský salát 3)obložený talíř Nutno nahlásit mě zitra dopoledne nejpozději. Děkuji za pochopeni
Kamarádi, máme vše připraveno a přicházím (trochu narychlo) s prvním úkolem za bod. Prosíme o dovezení jedné láhve piva (na posádku), ideálně z malého pivovaru vašeho regionu. Vybrané láhve půjdou do dražby kde vybraná částka půjde organizaci helppes.cz která se zabývá výcvikem asistenčních psů. Děkujeme těšíme se.
Skvělý nápad , určitě přivezu. Nejspíš stěžerský Beránek. Pro info : můj spolujezdec bude 6-ti letej syn, takže naše navigátorské dovednosti budou omezené (jinými slovy : budeme poslední a největším úspěchem bude dorazit ráno včas).
Nevím jak ostatní, ale my jsme si to celkem užili. Děkujem za výživný víkend, skvěle vybrané místo i příjemně orybníkovanou trasu. Příští rok to bude velký...
Fotkám jsem moc nedal, ale pro představu to musí stačit: