z.vymazal
Nešlo by to bez osobních výpadů?
Šlápl jsem ti na kuří oko? Jen názor...Já se pohybuju v autech cca.pomalu 10let, 7let mě to živilo...Vím co píšu. Spoustě kamarádům jsem auto dovezl, nebo skoukl a nikdy nebyl někdo nespokojen. Samozřejmě nikomu Getze necpu...A ano automobilky , který jsem vyjmenoval jsou zdroj poruch, bohužel.
Hayko, já nepřirovnával a snad nikdo tady MX5 k Yarisu. Sorry za OT! Kdyžtak to Martinovi promažte
Borgi: Ty poslední Fiaty není to zlý, ale Stillo co má brácha, to je ještě děs...Jezdí to... ale vrže palubka, sedáky, blbne elektrika...děsný zpracování a to koupil předváděčku skoro nové s 15tis.km od Fiatu se serviskou...Vše začlo po 20tis.km...Prostě některým automobilkám se z praxe vyhýbám, pořád to sleduju, navíc stále mám plno přátel v auto odvětví, od techniků po prodejce ti vědí nejlíp co jim jezdí do servisu a s čím:-)...Takže mám zmáklý i motorizace , který se sero..u nebo ne, žerou nebo ne. Samozřejmě někdo má štestí na kus a pak je spokojen....Nic neodsuzuju, jen eliminuju zdroj poruch a trouble. Spousta značek se zkazila, včetně Japonských. A některé naopak vyšvihli..Tak to je.