Sedrik píše:Taky mi to dělá - připisuju to prostě bezrámovým oknům. Asi by pomohlo vyměnit těsnění ve dveřích (můj amaterův pocit), ale zas tak moc mi to nevadí. Se staženou střechou je v autě stejně tolik různých "hluků", že to občasné zadrnčení mi nevadí.
Jinak, pomáhá okno o kousek stáhnout a pak zase vytáhnout nahoru - na nějakou dobu to přestane.
Koby píše:Sedrik píše:Taky mi to dělá - připisuju to prostě bezrámovým oknům. Asi by pomohlo vyměnit těsnění ve dveřích (můj amaterův pocit), ale zas tak moc mi to nevadí. Se staženou střechou je v autě stejně tolik různých "hluků", že to občasné zadrnčení mi nevadí.
Jinak, pomáhá okno o kousek stáhnout a pak zase vytáhnout nahoru - na nějakou dobu to přestane.
U bmw mi to nedělalo a měly najeto 4x tolik to japonci nedomysleli, ale oni toho nedomysleli na mx-5 víc
Koby píše:U bmw mi to nedělalo a měly najeto 4x tolik to japonci nedomysleli, ale oni toho nedomysleli na mx-5 víc
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot], Seznam a 103 návštevníků