To George:
Blázne ! ! !
máš to nejlepší auto pro radost a běžný ježdění...... a pokud nechceš ruinovat rodinu a neustále vydělávat na automobilový průmysl, rozmysli si to.... I když, já mám tak akorát co radit, když se chlap zabejčí tak tu hračku musí mít....
Jo, někdo je děvkař, někdo gambler a moje žena říká, že já jsem patologickej magor do aut.....jak jsme začali podnikat a cash flow to jen trochu dovolilo, místo do dovolenejch s rodinou jsem začal postupně investovat do všech mejch automobilovejch snů, začal jsem s amerikama, ( pontiac tasrga trans am, corvette, jeep grand cherokee atp) Protože to nikdo v devadesátých letech neuměl opravit a co si budeme říkat, ameriky moc kvalitní auta nebyly, musel jsem mít i praktický auto, abych se dostal spolehlivě na nějaký jednání a tak jsem koupil v autopalace jednu z prvních 323F, kterou dovezli. Původně mi to auto moc nebralo, ale pak jsem se do ní zamiloval a zjistil, že mazdy mají něco do sebe a začali jsme do firmy kupovat pro změnu spolehlivý auta
626, MX6, xedos6, xedos9, mazda3, mazda6 atp. 323F najezdila postupně se mnou a pak se zaměstnanci víc než půl milionu km,.....pak přišly už různý Audi až po R8 a Porsche 911 a a Wranglery, Discovera a nakonec ten Caterham. Podtrženo a sečteno: spousta vyhozenejch a prodělanej peněz (kromě Cata) a rozhodně neplatí, že čím dražší auto, tím víc zábavy. V tomto směru platí pouze jediná úměra: čím dražší auto, tím víc nasranejch lidí v okolí a tím větší snobárna kolem toho a o opravdovýho nadšence do aut u těchto drahejch aut moc nezavadíš ......a navíc vždycky při prodeji proděláš balík. Jo, a pořád jsi jednou nohou v rozvodovým řízení, a to i s tak svatou ženou, jako mám já...... Nakonec mi žena odhlásila všechny automobilový časopisy a zakázala kamarádit s magorama typu Honza Červenka ze Speedu.
moje rada:
Nejvíc radosti ti dá auto, se kterým můžeš trávit čas s rodinou a kamarády (pro mně je to wrangler s partou úžasnejch lidí) a doufám, že to bude i MX5. Ohledně všech ostatních aut ti ve finále líp vyjde, když si je na víkend půjčíš někde v půjčovně a ušetřené peníze vrazíš do rodiny....
Takže,..... chceš tu cestu taky risknout?
J