šestistupňový automat a mx5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: šestistupňový automat a mx5

Příspěvekod dopr » 18 bře 2010, 15:31

joseph : Na videu je pro zmenu Jirka Cervenka. Sefredaktor Imotormagu a autowebu.
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod riderhenry » 18 bře 2010, 16:46

to je docela zajimave s tema predvadeckama :) mam pocit, ze Autocar ted zahajil dlouhodoby test jedne MX-5, takze predpokladam, ze to musi byt taky novinarske auto (kdo jiny by jim to pujcil? :) ). Jeste k tomu prodanemu poctu kusu - ono kdyz je problem se v takovemto typu auta pred prodejem svezt, tak si ho treba lidi pak nemusi kupovat... Ale to by muselo posoudit zastoupeni Mazdy podle toho, kolik rocne vyslechne zadosti na testovaci jizdu.... :) Jeden spoluzak jel s R8 pres pulku Evropy a kdyz jsem ho potom svezl v MX-5 NB, tak mi rekl, ze je to mnohem zabavnejsi i z mista spolujezdce... :D
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod PavelS » 18 bře 2010, 20:45

Joseph:

Znám víc lidí kteří vyzkoušeli silný a drahý auto a pak minimálně vzpomínali na MX-5 - jen tak pro nic za nic to není celosvětová legenda :P
Honza Červenka byl s náma na prvním srazu ČR MX-5 v Zadově před deseti lety, básnil o MX-5 hodně dlouho a pak propadl tušim motorce, zlomil jsem nad nim hůl! :lol: (dělám si srandu, byl to správnej blázen - sympaťák)

Každopádně držim palec s automatem, jak jsem psal, o automatu nejvíc povědí na miata.net - ale s testem to bude horší...Co jsem o něm četl, tak MX-5ku nějak zásadně nedegraduje, prostě to auto posune trochu víc do luxusu, ale většina jejích předností (řízení, cit, spolehlivost...) zůstává 8-)
PavelS

Příspěvekod Joseph » 18 bře 2010, 21:04

sehnal jsem v Čechách prodejce, který mi nabídnul velmi luxusní cenu na coupe 2.litr revolution (sleva cca 18 % z ofic. ceníku) a může se přetrhnout (v tom správném smyslu, páč ho to baví) aby mi sehnal i ten automat,..... dal mi nabídku na auta ihned k mání: skladové MX5- automat ve specifikaci pro Itálii (nelíbí se mi barva) a na skladové MX5 ve specifikaci Španělsko, kde je zase podstatný problém, že auta nemají protikorozní úpravu.....(ve Španělsku sníh nemaj, ale já chci jezdit celoročně a těším se na drifty na sněhu 8-) ) tak hledáme ještě v Německu. V nejhorším to risknu a koupím manuál, kdyby to bylo s kolenem neprůchodné, posunu auto na starší dceru, což je již třetí psychopat, který po mně a po mém otci propadl autům a MX5 se jí dlouho líbí a na další sezonu seženu v klidu ten automat... budu to řešit po sobotní prohlídce ( a jízdě :-) ) s bílou MX5 v Břeclavi........
TADY A TEĎ ..........
Joseph

Příspěvekod PavelS » 18 bře 2010, 21:07

Super...držim palce, MX-5 dcera zní až skoro... pohádkově :twisted:
PavelS

Příspěvekod Winie » 18 bře 2010, 21:16

Joseph píše:sehnal jsem v Čechách prodejce, který mi nabídnul velmi luxusní cenu na coupe 2.litr revolution (sleva cca 18 % z ofic. ceníku) a může se přetrhnout (v tom správném smyslu, páč ho to baví) aby mi sehnal i ten automat,..... dal mi nabídku na auta ihned k mání: skladové MX5- automat ve specifikaci pro Itálii (nelíbí se mi barva) a na skladové MX5 ve specifikaci Španělsko, kde je zase podstatný problém, že auta nemají protikorozní úpravu.....(ve Španělsku sníh nemaj, ale já chci jezdit celoročně a těším se na drifty na sněhu 8-) ) tak hledáme ještě v Německu. V nejhorším to risknu a koupím manuál, kdyby to bylo s kolenem neprůchodné, posunu auto na starší dceru, což je již třetí psychopat, který po mně a po mém otci propadl autům a MX5 se jí dlouho líbí a na další sezonu seženu v klidu ten automat... budu to řešit po sobotní prohlídce ( a jízdě :-) ) s bílou MX5 v Břeclavi........

to si koukam natrefil na dalsiho podobnyho blazna. Bejt tebou se spis bojim aby ti jeste dcera nebrala mx5 s automatem nebo bez :lol: jestli te ty kolena opravdu boli, tak radsi neriskuj a pockej si na automat. klidne se stav. rad ti mazdu pujcim kdyz se budes chtit projet a to tu prvni. bez elektroniky ;)
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Alessio » 18 bře 2010, 21:26

Ano, je to Jirka Červenka.

Zvláštní je že dealer nabízí i auta z jiných států, to nebývá zvykem - asi je to u kusovek typu MX-5 malinko jinak...což je dobře.
Alessio

Příspěvekod Joseph » 18 bře 2010, 21:37

Winnie:

člověče, koukam na ten tvuj věk :-) řešim problém se zeťákama :-) mam dvě dcery, ale pořád se těším na zeťáka, se kterym budu jezdit s autama..... :) na tu starší už věk nemáš, na tu mladší to sedí, ale ta zase propadla koním, baví tě koně ? ? ;) 8-) 8-)

to byste neřekli, jaký je dneska problém, aby holky sehnaly slušný kluky a aby se navíc líbili tátovi :) Když jsem tý starší (26) sehnal kluka, který prodával Jeepy a rozumněl jsem si s ním, tak se po roce rozešli :cry: Já se snad nedočkám.......
TADY A TEĎ ..........
Joseph

Příspěvekod Joseph » 18 bře 2010, 21:39

Alessio:

ten dealer je dost atypický a je vidět, že je blázen do aut......až to příští týden uzavřeme, rád vám ho s jeho svolením předhodím do SZ, pokud budete mít někdo zájem....
TADY A TEĎ ..........
Joseph

Příspěvekod Alessio » 18 bře 2010, 21:54

To je dobře, POUZE tací lidé by měli prodávat auta...

cožpak o to, slušní chlapci tu jsme asi všichni, jde o to aby děvčata nebyla proti :lol:
Alessio

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...