zdar chlapci, tak jsem tu zpátky......
nakonec jsem to přeorganizoval a abych nenarušoval náš sobotní program s wranglery, tak jsem se ženou vyrazil do Břeclavi už v pátek,.... No.....líp to už vyjít nemohlo, dojeli jsme do Břeclavi, sluníčko svítilo jak blázen, Mx5 v bílý perleti byla nachystaná a je to FAKT, FAKT, krasavice. Ta bílá perleť je v kombinaci s tím černým interierem a recarama LUXUSNÍ ! ! ! Prodejce se sice nenechal vyšťouchat z místa spolujezdce, tak jsme nemohli jet se ženou spolu a musel jsem nejdřív jet s ním já a teprv potom žena. Stáhnul jsem střechu a vyrazili jsme. Snažil jsem se chovat za volantem vzorně, ale pak už mi to nedalo a v závěru se mi povedlo trochu prohrábnout na křižovatce na posypovém materiálu kola, nicméně zkousnul to.... Potom jsem mu tam nastrkal za volant ženu a po mé instrukci, že ji musí přesvědčit o kvalitách vozu prý celou jízdu opravdu povídal a povídal. Když přijeli, tak žena vylezla a řekla, že jsem blbec a že vůbec nechápe, proč jsem musel vyhodit 4 mil za R8 a proč jsem rovnou nekoupil MX5 za pětinu ceny R8......Večer ve wellnessu s dobrou večeří udělal taky svoje
takže, MX5 bude, a v bílé barvě, a příští týden dořeším, jestli objednám automat, nebo vezmu manuál...... ( jen nevím, za kolik se mi podaří prodat R8, ale bude to prodělek jak hrom, musel jsem se zapřisáhnout, že v životě už nevyhodím zbytečně peníze za drahý auto, ale myslím, že čtyřdvéřovej Wrangler Rubicon a MX5 je ideální kombinace, tak dám snad na dlouhou dobu pokoj...
)
dneska odpoledne jsem po dvou letech vyhrabal zděděnou MX6 a vyrazil ven..... Je to 2.5 l a jelo to moc pěkně, akorát to občas cuká, když povolím plynový pedál, nebo když ho rychle sešlápnu. Potřebuje to asi nějak seřídit. Neznáte někoho, kdo je šikovný na MX6 a může udělat běžný servis, seřídit motor atp?
J.