šestistupňový automat a mx5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: šestistupňový automat a mx5

Příspěvekod Raduna MX5 » 19 bře 2010, 15:27

Alessio píše:Neználka jsi ale jistě nečetl...z něho žiju prakticky doteď :roll:

Tyjo...všechny 3 díly...a boží bylo to jeho autíčko na limonádu ;)
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod Raduna MX5 » 19 bře 2010, 15:29

George píše:seznamka :D nee, domluvené vztahy prý vydrží déle než sňatky čistě z lásky(psali to v Maximu, tak to musí být pravda :lol: ). což mi připomíná, že Adam Maršál z Maxima má taky NAčko:)

Nesmíš věřit všemu co píšou...dokonce ani tady na foru, natož v Maximu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Příspěvekod George » 19 bře 2010, 16:03

neee, nekaž mi iluze, maxim nelže :D
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Joseph » 21 bře 2010, 19:55

zdar chlapci, tak jsem tu zpátky......

nakonec jsem to přeorganizoval a abych nenarušoval náš sobotní program s wranglery, tak jsem se ženou vyrazil do Břeclavi už v pátek,.... No.....líp to už vyjít nemohlo, dojeli jsme do Břeclavi, sluníčko svítilo jak blázen, Mx5 v bílý perleti byla nachystaná a je to FAKT, FAKT, krasavice. Ta bílá perleť je v kombinaci s tím černým interierem a recarama LUXUSNÍ ! ! ! Prodejce se sice nenechal vyšťouchat z místa spolujezdce, tak jsme nemohli jet se ženou spolu a musel jsem nejdřív jet s ním já a teprv potom žena. Stáhnul jsem střechu a vyrazili jsme. Snažil jsem se chovat za volantem vzorně, ale pak už mi to nedalo a v závěru se mi povedlo trochu prohrábnout na křižovatce na posypovém materiálu kola, nicméně zkousnul to.... Potom jsem mu tam nastrkal za volant ženu a po mé instrukci, že ji musí přesvědčit o kvalitách vozu prý celou jízdu opravdu povídal a povídal. Když přijeli, tak žena vylezla a řekla, že jsem blbec a že vůbec nechápe, proč jsem musel vyhodit 4 mil za R8 a proč jsem rovnou nekoupil MX5 za pětinu ceny R8......Večer ve wellnessu s dobrou večeří udělal taky svoje 8-) 8-)

takže, MX5 bude, a v bílé barvě, a příští týden dořeším, jestli objednám automat, nebo vezmu manuál...... ( jen nevím, za kolik se mi podaří prodat R8, ale bude to prodělek jak hrom, musel jsem se zapřisáhnout, že v životě už nevyhodím zbytečně peníze za drahý auto, ale myslím, že čtyřdvéřovej Wrangler Rubicon a MX5 je ideální kombinace, tak dám snad na dlouhou dobu pokoj... 8-) )

dneska odpoledne jsem po dvou letech vyhrabal zděděnou MX6 a vyrazil ven..... Je to 2.5 l a jelo to moc pěkně, akorát to občas cuká, když povolím plynový pedál, nebo když ho rychle sešlápnu. Potřebuje to asi nějak seřídit. Neznáte někoho, kdo je šikovný na MX6 a může udělat běžný servis, seřídit motor atp?

J.
TADY A TEĎ ..........
Joseph

Příspěvekod Winie » 21 bře 2010, 21:30

zalezi odkud ses, ale vrele doporucuju jardu peka a jeho www.autoupravna.com(okna u dosk) je to hodne sikovnej chlapik. tak snad ti ten automat bez problemu obednaj. snad se ti to povede.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Alessio » 22 bře 2010, 10:25

Známý je podobný maniak do aut a k tomu má taky finance, takže to začalo starou 911, pak defíkem, R8, A8...vršil to jak se dalo, nakonec zjistil že v krizi ty všechny auta neuživí a že prodejní cena R8 bude někde hooodně hluboko pod nákupem, i když byla relativně nová. Zkusím se zeptat za kolik jí nakonec prodal, jestli mi to teda poví...celou tu anabázi by nejradši zapomněl.

jinak, Josephe, bílá je absolutně krásná, přitahuje bordel jako magnet, ale to tě nemusí (pokud jí máš na vyjížďky) vůbec zajímat. Taky do toho v létě bude míň pálit sluníčko ;)
Alessio

Příspěvekod Raduna MX5 » 22 bře 2010, 10:32

Alessio píše:...jinak, Josephe, bílá je absolutně krásná, přitahuje bordel jako magnet, ale to tě nemusí (pokud jí máš na vyjížďky) vůbec zajímat. Taky do toho v létě bude míň pálit sluníčko ;)

Bílá je parádní a na MX-5 je to taky můj sen. Proč myslíte, že je tahle barva v záhlaví fora 8-) 8-) 8-)
Raduna MX5
Administrátor

Příspěvekod Alessio » 22 bře 2010, 10:43

Raduna MX5 píše:Bílá je parádní a na MX-5 je to taky můj sen. Proč myslíte, že je tahle barva v záhlaví fora 8-) 8-) 8-)

...asi náhoda? :lol:
Alessio

Příspěvekod Joseph » 24 bře 2010, 18:13

Zdarec,......tak jsem se definitivně rozhodnul.Automat nikde není, objednávat nemá smysl, termín dodání mi tento týden několik dealerů potvrdilo v rozmezí červenec až září, což znamená, že sezona je v tahu. V pátek jedu pro tu bílou krasavici do Břeclavi. Tak že nakonec manuál. Můj doktor, který mi rovná záda, mi sestavil nějakou sadu cviků na posílení kolene a vazů, tak uvidím. Prý by se to mohlo zlepšit...... Ještě přemýšlím, zda objednat tento síťový deflector (žena brblá, když ji táhne na hlavu :) ): http://www.mx5parts.co.uk/product_revie ... ws_id/6971 pak mají ještě tento plastový http://www.mx5parts.co.uk/product_info. ... ts_id/1347 Máte s tím někdo zkušenosti ? Mně se osobně víc líbí ten síťovaný, je taký epesnější 8-) a klasičtější......

Jen jsem překvapen, že dealer Mazdy mi nepředá při koupi velký TP, prý dojde do týdne poštou z importu, přiznám se, že to je poprvé, kdy nedostanu TP při koupi auta. Myslíte, že to je u Mazdy normální ? ?

Nerad bych sháněl TP někde dodatečně.......
TADY A TEĎ ..........
Joseph

Příspěvekod dopr » 24 bře 2010, 18:25

Tak ten sitovany vypada rozhodne mnohem lepe, nez to plexi. Ja sam mam na NB taky sitovany. Vypada to, presne jak jsi zminil, klasicteji :)
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...