Winie: jsou i možnosti jiný než jednotka, třeba již zmiňovaný PowerCard ale ve verzi Pro. Jinak 600 doláčů je jen začátek připočti si k tomu ještě lambdu a další věci. Megasquirt je taková jednotka pro šťouraly prostě si ji stavíš na kontrétní auto co stavíš, co potřebuješ na to si postavíš okruh, co nechceš tak tam nedáš ale určitě to není PnP a není to tak že si to od někoho necháš postavit ten kokrétní člověk musí znát to auto a vědět s čím bude pracovat, assembly manuál je totiž stejně univerzál jako jednotka a není to manuál přímo na miatu ! prostě manuál vypadá tak že ti popíšou okruhy a ty si postavíš ty s kterými miata pracuje, navíč v dosti případech se liší piny EU a US verze, a můžeš narazit na problémy. Jinak hodně si to rozmysli, Turbo je obrovská investice, která převíší cenu samotnýho auta, sice se to nezdá, ale ty tisícový položky se nasčítají. A to jsi jenom na motoru ber v úvahu že zvýšení výkonu ssebou nese i věci kolem nehledě třeba na to, že to auto není na to úplně stavěný já už třeba mám problémy s odcházející převodovkou. Pokud chceš výkon okolo 200 koní s čistým svědomím ti doporučím MP62 který je určitě levnější než turbo a do těch 200 koní ti určitě poskytně lepší službu a máš to komplet všechno fungující vyzkoušený okolo 60 tisíc
A nebo si to propočti a zvaž nákup jiného vozu, já jsem třeba už mohl mít S2K AP2. V žádným případě ale tě ale nechci odrazovat, můžeš se kdykoli na mě obrátit