šestistupňový automat a mx5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: šestistupňový automat a mx5

Příspěvekod Koby » 24 bře 2010, 21:08

jj, zatím mám jenom ten origo... A jiný dávat asi nebudu... Protože to pro nemá asi význam. ten krk neni problém v mikině s límcem nebo tak a na hlavu mi bude foukat tak jako tak, protože i s tima lepšíma windshotama bych tu hlavu měl pořád nad nima, takže si myslim, že by to nepomohlo. Ale rád bych bych to vyzkoušel, třeba se mýlim :) A pak je tu další duvod proč ne, s autem trávim většinu na okreskách, kde se jezdí do 120kmh, tak to je pro mě dobrý - do této rychlosti fouká velice příjemně a nedokážu si představit, že by foukalo mín, to už by prostě nebylo ono :-) A nandavat to jenom při cestách po dálnici, to mi přijde moc opruz..
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Alessio » 24 bře 2010, 21:56

joseph: jsem spokojený maximálně, ani při 140 km/h dovnitř moc nefouká a s kšiltovkou na hlavě a oknama nahoře je to paráda ve všech rychlostech. Nejdřím jsem ho chtěl sundat ale teď...mám ho opravdu rád :)

A vypadá to docela pěkně, je to opravdu dobře udělané a má to i TUV certifikát:

Dvě fotky jak to vypadá, abys přibližně věděl
FB4002.jpg

FB4001.jpg
Alessio

Příspěvekod Raduna MX5 » 24 bře 2010, 22:18

Chlapi, vemte si na pátek volno a hajdy doprovod do Břeclavi :twisted: 3 šedivý tam a 3+1 bílá zpátky ;)
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod Joseph » 24 bře 2010, 22:19

Alessio:

pěkný..... 8-)

Není to choulostivý na poškrábání a nevibruje to ve větší rychlosti ?
TADY A TEĎ ..........
Joseph

Příspěvekod Koby » 24 bře 2010, 22:19

allesio: že bys mi ho pujčil někdy na pul dne? docela by mě to zajímalo, třeba bych změnil názor :)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Joseph » 24 bře 2010, 22:26

Raduna a ostatní:

No, bude hezký počasí a ten doprovod by byl super :-) To by v Břeclavi čuměli ...... ;) ;) s takovou parádou si k nim pro auto nikdo nikdy asi nepřijel....

To jsme takhle udělali jednou šou v Motolský nemocnici když tam byla jedna naše holka z klubu a pouštěli jí po operaci tak tam pro ní přijela kolona wranglerů, nebo jindy, když se kámoš (taky má wranglera) Vadim Petrov (mimochodem jeden ze tří ředitelů v TPCA, kde můžu zajistit velmi zjímavou exkurzi po fabrice) už po několikátý ženil, tak jsme mu taky dělali kolonu a heč, já vez nevěstu.... Jsou to vždycky věci, na který se pak vzpomíná....
TADY A TEĎ ..........
Joseph

Příspěvekod Koby » 24 bře 2010, 22:29

Kdyby to nebylo tak strašně daleko :-(((
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Alessio » 24 bře 2010, 22:30

Joseph píše:Alessio:

pěkný..... 8-)

Není to choulostivý na poškrábání a nevibruje to ve větší rychlosti ?

Tak samozřejmě že to vibruje, ten vítr má sílu - ale jestli se ptáš na nějaké hlučení to ne, pazvuky od toho myslím žádné nejdou. Je to upevněno dobře, několika šrouby a ani se to nehne. něco mi za hlavou občas lehce povrzne ale štít to nejspíš není.

Choulostivé na poškrábání - nevím, já to toho ničím nereju :lol:
Alessio

Příspěvekod Raduna MX5 » 24 bře 2010, 22:35

Koby píše:Kdyby to nebylo tak strašně daleko :-(((

...nezapomeň, že s MX-5 už sama cesta je cíl 8-)

Mě se to kecá, za A mám "jen" NB, tudíž by to nebylo vono a za B je Magda zatim rozhozená v garáži a značky ještě v depozitu... :cry:
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod zazaa » 24 bře 2010, 22:42

pekna story neco me to pripomina ...
nejdriv napad co zkusit MX5 a behem chvile totalni propadnuti tomuhle vozitku :)

tak az ta bila krasavice bude doma tak foto sem ;)
zazaa

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...