Alessio:
hele, já si myslím, že ta výška je tak akorát.....
život mi už naučil několik věcí,......jedna z nich je, ....... neměn a neupravuj nic, co funguje ale nešetři na věcech, když je kupuješ.......... takže.....sorry,..... opět se vracím k wranglerům,....už mám několikátýho, kupuju verzi rubicon, která má už z fabriky uzávěrky, vyztuženej podvozek atp......každý koupí o dvěstětisíc levnější verzi wranglera, postupně do toho nacpe na úpravách dalších třista a výsledek je žalostnej.... na silnici se to houpe jak kachna a jezdit se s tim nedá, tak to prodá, moudřejší už ty úpravy neopakujou, hloupější to pochopí až na potřetí.....
rozhodně si nemyslím, že jsem chytřejší než fabrika, takže na úpravy, které zasahují do podvozku mne neužije....... navíc, dnes jsem najel dalších 160 km a moc si užívám, že tam kde neprojedu s R8, která má světlost 9 cm, jedu s MX5 bez problémů....
Ostatní:
bohužel, včera jsem na foru nereagoval, páč jsem zapomněl brýle na čtení večer u máti a dostal jsem se pro ně až dnes,........
dík za gratulace, těším se na setkání a foto postupně dodám až to umyju.......dnes pršelo a je to dost špinavý.... jede to nádherně a fantasticky si to užívám, rozhodně snižovat nic nebudu....sedí to jak sviňa...... hodil jsem si i několik driftů (zatím opatrně) a musím říct, že než jsem našel tohle auto (mx5), stálo mi to dost času a peněz.... když se mu zatáhne střecha, tak možná vypadá jak Kaplickýho chrchel, jak se dnes vyjádřila moje žena ( možná je to i pravda, tak budu radši jezdit pořád bez střechy
), ale cítím to v krvi, že mi to auto zůstane dost dlouho.... a to si myslím, že už jsem řídil lecos.....
akorát hledám nějaký pneu a disky na léto,......... na ty disky, co jsou na autě dnes, dám zimáky,...... zatím mám představu, že si to auto chci užívat i v zimě....rád bych vyrazil s Honzou Červenkou na jeho kurzy zimních driftů do Rakouska...... pokud máte nějaký tip, uvítám to, chci nějaký jednoduchý design, barevná kombinace titan s leštěnými částmi.....
co se týká deflektoru, já bych ho asi ani nepotřeboval, dnes bylo deset stupňů a mám bundu, kde se dá zvednout límec až na uši a jezdil jsem i 180-átkou a celkem v poho, ale se ženou nevím nevím....Alessio, rád bych se na ten deflektor někdy podíval, pošli mi prosím telefon do SZ, dík......