kontrolka airbagu

kontrolka airbagu

Příspěvekod Mike » 22 úno 2012, 21:03

U svý nový NBFL mám jeden problém k řešení. Občas mi blakaj...tak dost nahodile dvě kontrolky a obojí asi souvisí s airbagem. Údajně by oba bagy měly být ok. Jedna je oranžová, je v budíku vpravo a je tam pajdulak a před ním je vybouchlej bag a ten je přešktnutej. Druhá kontrolka je mezi těma čtyřma uprostřed. Je červená a je to taková ta klasická airbagová. Ta oranžová svítí, ta červená bliká...ne pravidelně. Ale několikrát se mi už stalo, že nesvítila ani jedna. Takže z toho usuzuju, že to je nějakej studeňák v nějakým čidle. Nemáte někdo tip, kde začít hledat?
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Re: kontrolka airbagu

Příspěvekod ADix » 23 úno 2012, 09:09

Někde se to tu už řešilo...nejsi jediný komu blikaj....mě taky. Prý se to dá opravit novou pojistkou nebo odporem nebo čím :) Někde v historii to tu určitě najdeš a dokonce i s intervaly blikání aby si zjistil přesně co stím je
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Alessio » 26 úno 2012, 12:56

Mě to v NC jednu chvíli dělalo taky (airbag řidiče), prý je lehce nažvejkaný konektor někde pod sedačkou - jakmile jsem jí pošounul o zoubek dopředu, tak to přestalo, pak jsem to vrátil a už se to neopakuje půl roku.
Alessio

Příspěvekod Mike » 29 úno 2012, 21:06

Tak nějak podobně to dopadlo i u mě. Posunula se sedačka, párkrát na ní někdo seděl a přestalo to:)
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Zpět na Technika MX-5