od Frankie Sporty » 05 bře 2012, 15:12
Zdravím,
začíná sezona a protože se mi přes zimu na sedačce spolujezdce nějakým způsobem něco zkroutilo pod čalouněním, rozhodl jsem se, že to vyřeším. Lehce jsem popotáhl čalounění a zjistil, že na sedačce je plastová rohož, která má všemožný tvar a čím víc jsem se snažil protáhnout ruku k problematickému místu, tím větší bordel jsem pod tím čalouněním udělal. Nakonec jsem se rozhodl, že se mi tam ten plast prostě nelíbí, tak jsem ho ze sedačky vystříhal, s domněním, že jde možná o nezapojené vytápění sedaček, které stejně v tomhle autě pro mě nemá cenu. Ještě jsem ze sedačky vytáhnul i bílou krabičku a úspěšně odstříhnul drát.. No všechno jsem zase srovnal a s pocitem dobře odvedené práce jsem sedačku vyrovnal. Ten hrbolek, co vypadal jak kdyby ze sedačky trčel drát a pomalu mi likvidoval čalounění zespoda a vytvářel pomalinku ale jistě dírku jsem prostě 100% odstranil...
Problém nastal po nastartování, kdy zmíněná plastová blbost nebyla rozhodně vyřívání, ale nějaký senzor pro airbag, který snad v případě, že na spolujezdci nikdo nesedí tak tento airbag vypíná nebo tak něco.
Prostě bych potřeboval tenhle systém vyřadit, hodně z vás si do auta dává uplně jiné sedačky a nebo třeba je mění. Tak snad s tímhle máte zkušenost, jak tohle vyřešit.. Prostě chci mít oba airbagy zapnuté ve 100% možného času a ne na nějaký senzor.
Díky
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!