Jaké pneu ....

Re: Jaké pneu ....

Příspěvekod Krenstik » 25 bře 2012, 14:14

cerstva pryz :-)

treba... ;)
Mazda 3 a k tomu nějaký fašista.....
Krenstik

Obrázky: 36

Příspěvekod Henges » 25 bře 2012, 14:22

No co jsem většinou slyšel atd tak uplně nové plneu spíš klouže než se sjede nějaká povrchová vrstva nebo co...
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Krenstik » 25 bře 2012, 17:32

jj, jsou napustene olejem aby sli dobre z formy... ale po ujeti par km uz vse funguje.... mi Pirelky ujely asi 3 km v desti, na vyjezdu z firmy jsme klouzal jak na ledu a pred barakem se jim uz vuuubec nechtelo klouzat, takze zalezi na vyrobci, teplote atd....
Mazda 3 a k tomu nějaký fašista.....
Krenstik

Obrázky: 36

Příspěvekod Henges » 25 bře 2012, 17:45

Jestli to je jen pár km tak to už je dávno pryč :-) Jel jsem strouhat zatáčky až po cca 40km. Ted jsem byl zas a zatím teda na suchu mi přijdou že fungují lépe jak širší nankangy
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod MAXsport » 26 bře 2012, 15:30

Krenstik má pravdu, každá nová guma je mastná, proto je lepší prvních pár km neblbnout a kdo to nevydrží, tak jí může dát trošku kotel na jedničku :)
MAXsportpneu.cz závodní pneumatiky s homologací na silnice
Polyspeed silentbloky pro MX-5 - Group buy polyurethanové silentbloky s různou tvrdostí pro MX-5
michal@maxsportpneu.cz
MAXsport

Příspěvekod Sedrik » 26 bře 2012, 16:48

Já teda mám zatím nejlepší zkušenosti s Continental ContiSportContact. Měl jsem je na FocusuST a držely jak slovo páně.

Teď mám něco, co se zove Uniroal RainSport a hodlám je na jaře zničit a pořídit něco pořádnýho (asi zase continentalky - tentokrát to nebude R18, tak snad nebudou tak drahý :)) Vyhodil bych je už loni (tu značku vubec neznám), ale na netu byly celkem slušný reference (i ADAC s nima neměl problém), tak jsem si říkal že na sžití s autem to bude v pohodě. Pocity z Uniroyalů? Dal bych jim tak 6/10 - lepší průměr. Za deště ale drží pěkně (možná je to ale placebo efekt z toho názvu :))
Lost but not forgotten: MaX NBFL 1.8l LSD Silver Blues
BMW E90 325xi Japanrot
Sedrik

Příspěvekod Frankie Sporty » 27 bře 2012, 12:51

http://www.pneunejlevnejsi.cz/produkt/5 ... sport-9000
nějaké zkušenosti s temahle dunlop??

další v hledáčku jsou
http://www.pneunejlevnejsi.cz/produkt/5 ... tcontact-2

http://www.pneunejlevnejsi.cz/produkt/5 ... exalto-pe2

co jsem tady prolítnul diskuzi, tak zmínka je hned od sedrika o tech continentálech.. Z michelinek tady někdo nebyl moc nadšený.. Radši bych profil 50, což mají jen ty micheliny a v 195/R15 jinak zatím bloudím a na profilech 45 se něco najít dá..

Upřednostňuju jízdní vlastnosti na suchu a víc mě vlastně moc nezajímá.. raději tvrdší bočnice.. jestli hučí nebo pískají je mi uplně jedno.. výdrž nějak rozumně, ale raději něco co víc drží a klidně dřív odejde.. nájezd cca. 12tis ročně..
No matter what you do in live... MAKE IT YOUR OWN!!
Frankie Sporty

Příspěvekod Frankie Sporty » 27 bře 2012, 12:52

A kdyby to téma nebylo zasr**ý dětinským dohadováním kdo má většího bimbase, tak by se v tom možná i něco užitečnýho našlo.. 26 stran a z toho 20 nepoužitelných..
Frankie Sporty

Příspěvekod Frankie Sporty » 27 bře 2012, 14:15

seatik píše:No pokud to bylo jen jednou,tak to nemuselo byt gumou :) obcas vytece olej z bouracky,coz v zatackach neni problem...nejhorsi jsou zaplaty na silnicich,kdy jedes po urcitem asfaltu a najednou mas zmenu na jiny ...taky se mi to uz stalo ;) tim nechci tu znacku nejak chranit,ale odjezdil sem na ni na limitu na mokru hodne km a vim co ta guma snesla....
tady testovani v Moste na mokrem okruhu a jeji limit...

http://www.youtube.com/watch?v=5kNRefvhACI

Nevím, jestli tohle video je zrovna kladná recenze..
Frankie Sporty

Příspěvekod Vavris » 27 bře 2012, 15:21

Frankie: Zkus Federaly RS-R. Odevšad na ně slyším jen chválu. Jinak Hankook R-S2, které jsem nazul se zatím taky jeví moc dobře, akorát to jště nemám ověřeno na žádné pořádné akci.
back in the business 8-)
Vavris

PředchozíDalší

Zpět na Kola, pneu a geometrie