Tak ono je nás více koho to v dohledné době čeká... Možná by bylo rychlejší napsat kdo to má v pořádku
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
nějak to povylezlo i přes to, že jsem s tím v zimě skoro nejezdil (v solných sračkách vůbec ne).. Ještě jsem se s nima dohodl, že až se v prazích začnou šťourat, ať mi zavolaj a pojedu se podívat, jak moc shnilý to doopravdy je
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)
Ještě že to není jak u felície...na jaro kvete a na podzim opadává jinak na kufru mám taky bublinky a to kolem osvětlení SPZky. Časem to asi bude vypadat na karbonový kufr než se stím zas štvát
ADix píše:Ještě že to není jak u felície...na jaro kvete a na podzim opadává
ADix píše:jinak na kufru mám taky bublinky a to kolem osvětlení SPZky.
To je bohužel jedno ze dvou antikorozně těžce nevychytaných míst Možná to nahrubo odrbu, přematlám ve stylu Wolfika aby se to trochu zpomalilo a hotovo..
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)
Autíčko je doma prahy opravený, nárazníky spasovaný, opravený škrábance, potěšil lak - pěkně chycený odstín, ne jak u zelené chuděry, perfektní přístup p. Oršuly
rezatý jak prase + díra
opraveno
amatérská oprava kýmsi + rez, plech celý vyřízli, kovové části pod ním naštěstí byly zdravé
rezatý
opravený
nárazník - opravený lak + dopasování
a jako nový