Nejdřív chci hlavně poděkovat všem za uznání a podporu při tvorbě. Doufám, že nikoho neurazím, ale jmenovitě Vavrisovi za vnuknutí myšlenky se stylizací "MX-5" a Frankiemu za velmi konstruktivní kritiku, která mi hodně pomohla.
Zase jsem to trošku upravil (pouze detaily)...
Jako správný autor s tím asi nikdy nebudu 100% spokojený a mohl bych to takhle upravovat donekonečna, takže bych dal poslední prostor pro konstruktivní připomínky a pak bych to uzavřel a spustil finální hlasování.
A abych trochu (v dobrém) podráždil konkurenci:
Winie: Ten tvůj návrh se mi líbí možná nejvíc. Na rozdíl od mého je v něm opravdu jednoduchost, protože co si budem povídat ty písmena moc jednoduchá nejsou. Ale změnil bych ten font. Hlavně u toho "MX-5", ten se tam podle mě nehodí, na mě působí trochu vojensky
Zkusil bych možná nějaký kompromis mezi generačními nápisy "MX-5" nebo ve stylu kaligrafie jako je znak Miaty a Roadteru v US (Pavel260 to má v podpisu). "MX-5" jsem v tomhle stylu ještě neviděl, takže by to nemuselo být kopírování. Jestli na vytvoření toho mx-5 nemáš čas, tak bych to zkusil spáchat, stejně jsem si to chtěl pro sebe nakreslit.
Frankie: Když si vkládal svůj příspěvek, tak si zmiňoval lehkost, ale na mě ta tvoje silueta působí moc natekle, jako by měla alergickou reakci na několik vosích bodnutí. Možná je to tím, že jsem spíš technik, takže mám blíž k exaktnímu než abstraktnímu pojetí (nebo jak to nazvat), takže osobně bych ty tvary udělal trochu přesnější. Na druhou stranu velmi oceňuju, že si do toho vnesl trochu originality a místo toho aby si jen vzal fotku a obtáhl nejvýraznější tvary. Pokud tě zajímá můj názor, taky bych malinko protáhl kapotu, bok jakoby trochu zúžil, tu linku podběhů a prahu bych malinko ztenčil a možná ji za předním podběhem rozdělil, kola bych zkusil naznačit spíš jako kola než jako polštáře (ani by nemusel vadit trochu "rozšlápnutý" styl jak říká Pochtli) a hranu mezi předním sklem a kapotou bych udělal vodorovnější, tak aby čelní sklo nebylo tak výrazný lichoběžník. Ale říkám, mě ovlivňuje ta "technická přesnost", tak s tím nalož podle svého. A klidně by to mohlo být jednobarevně.
Andre: Ta silueta v prvním návrhu je nevýrazná, ale to jen opakuju po ostatních, takže ji zkus udělat hrubší nebo naopak udělej tenčí ten ovál s tím, že texty "mx-5" a "forum" umísti uvnitř po obvodu, ale neroztahuj je jako to mx-5 v jednom návrhu. K tomu poslednímu návrhu už jsem se vyjadřoval...
kousnen: Ten tvůj nápad se mi líbí, stačil jeden pohled a okamžitě jsme si ho představil na autě, což se mi u ostatních nepovedlo nebo až po delší době. Jen mi to přijde až moc jednoduché
Nicméně mám myšlenku, doufám, že ti nebude vadit, když tvůj nápad použiju. ...btw bylo by hodně blbý mít loga dvě?