jarekcz píše:Myslím že to bude chvilku trvat než se někde ukážu. Nemám vůbec představu kolik to papírování (STK, emise, papíry, značky, pojištění) zabere, počítám tak nejmíň 14 dnů.
Nejdýl asi zaberou papíry. Ze zákona na to mají 30 dní, většinou to trvá 14, občas týden, ale slyšel jsem i o případech na počkání....jak už se tady řešilo několikrát: je to o lidech!
jarekcz píše:Pan Pipek už v Německu je, takže se mnou by mohl až v dalším kole, a tak dlouho by tam to auto asi nevydrželo. Pokud by to neklaplo, tak už bych příště jel s ním. Ale v autech se nevyznám, německy neumím, tak má přímá účast asi zas tolik nezmění...
Aha tak to pak jo. A kdy ti říkal, že pojede další kolo? Mě říkal, že jezdí minimálně dvakrát týdně, ale občas mu to vyjde, že se staví domů jen na pár hodin vyspat. Ale je pravda, že může jet do jiné části Německa a na tu stranu mu to vyjde třeba až za týden.
Taky autům moc nerozumím a německy umím sotva pozdravit, proto jsem si na to taky zaplatil firmu. Jde spíš o to, že to uvidíš a můžeš se
sám rozhodnout jestli ti těch "pár much" vadí nebo ne. Sice budeš mít na telefonu rozhodující slovo, ale tím, že tam nebudeš tak defakto pan Pipek rozhoduje za tebe.