Pochtli píše:Jsem rád, že jsem si s váma udělal aspoň částečný výlet Říkal jsem si, jak jste dopadli při večerním slejváku..A Nelka je kapitola sama o sobě (třeba "pizzička" ).
Pavel260 píše:ja bych jel bez mrknuti oka hned. spousta veci na ktery se nezapomina , zaclo to uz prijezdem na benzinku, pokracoval hledanim ubitovani, prsenim z boku, kanoe a to "a ploč?" k tomu patri.
Petre diky, pozdravuj a budu se tesit nekdy zas
petr007 píše:Pochtli píše:Jsem rád, že jsem si s váma udělal aspoň částečný výlet Říkal jsem si, jak jste dopadli při večerním slejváku..A Nelka je kapitola sama o sobě (třeba "pizzička" ).
Jj a to jsi jí měl vidět včera v kanoi, po půlhodině chtěla do mazdičky, tam nejsou žádné mouchy a můžu si pustit mama mia. A to jí vydrželo skoro do konce plavby.
LordJames píše:no jestli to chcete protáhnout až na jih, jsem jedině pro, bydlím kousek od Milevska, takže bych se po tý fajnový silničce svezl s váma. případně by byla pekná groupen fotka přímo u mě ve městě pod mostem...googlete "Duha Bechyně". Pár penzionků a hotýlků u nás taky je a že by měli věčne plno, o tom taky pochybuju. Počítám dobře, že jsme zatím 4?
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 16 návštevníků