LordJames píše:nám by to v Praze mělo stačit v 11:45, akorát se chci utvrdit v tom, na jakym místě, protože Prahu moc neznám
LordJames píše:https://maps.google.cz/maps?hl=cs&client=opera&channel=suggest&ie=UTF-8&q=omv+praha&fb=1&gl=cz&hq=omv&hnear=0x470b939c0970798b:0x400af0f66164090,Praha&ei=VUgIULLKL6mO4gS3mv2NBA&ved=0CJYBELYD
Myslíš bod F, "strašně drahou pumpu" ?:-D číslo na mě: 608 35 13 85
Tomik píše:Tentokrát se taky přidám.
Do Jinočan se mi moc nechce,tak dorazím až na Karlštejn. Kde tam bude sraz, na tom placeným parkovišti, nebo někde u krajnice?
Pojedu z Prahy klasicky kolem Berounky (Radotín, Černošice, Lety, Třebáň). Jestli má někdo stejný plán tak můžeme jet spolu.
petr007 píše:Tomik píše:Tentokrát se taky přidám.
Do Jinočan se mi moc nechce,tak dorazím až na Karlštejn. Kde tam bude sraz, na tom placeným parkovišti, nebo někde u krajnice?
Pojedu z Prahy klasicky kolem Berounky (Radotín, Černošice, Lety, Třebáň). Jestli má někdo stejný plán tak můžeme jet spolu.
Místo srazu na Karlštejně nikdo neřešil. Já se přidám k roadster clubu v Jinočanech. Odjezd z JInočan by měl být dle nich 12,20 po trase Mořina - Hlásná Třebáň - Karlštejn
Zpět na Akce, srazy, víkendy, výlety ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků