jiri.l píše:Pavel: Ne, to sis to spatne vylozil! Radicka je paradni, to jenom ta moje manzeta stoji za starou belu (prece jen je uz 13 let? stara). A vubec cely ten shifter je nejaky vychechlany, takze to cele rozeberu a pri te prilezitosti tu manzetu necim podlozim
Pavel260 píše:jiri.l píše:Pavel: Ne, to sis to spatne vylozil! Radicka je paradni, to jenom ta moje manzeta stoji za starou belu (prece jen je uz 13 let? stara). A vubec cely ten shifter je nejaky vychechlany, takze to cele rozeberu a pri te prilezitosti tu manzetu necim podlozim
to si nemusel editovat jen jsem chtel zminit ze to je delany tak aby to sedelo, jeste jsem Jirkovi upresnoval miry aby to bylo zaroven s tou manzetou, sobe jsem si ji zkurvil a neni to proste ono kdzy to nesedi. proto si na to ted davam(e) pozor
jinak v aute vypada paradne ale ja jsem spokojenej se tretinovu
jiri.l píše:Winie: Jo on to byl celkem porod najit obchod, kde je maji na sklade a obednat je Obednal jsem tyto, Slidemaster FM od Speedway Pal tzn. ala ssr mesh. Cele cerne a potom se stribrnym limcem, musel jsem jich vzit vice, aby se to vyplatilo, protoze postovne bylo dost drahe.
Winie píše:jiri.l píše:Winie: Jo on to byl celkem porod najit obchod, kde je maji na sklade a obednat je Obednal jsem tyto, Slidemaster FM od Speedway Pal tzn. ala ssr mesh. Cele cerne a potom se stribrnym limcem, musel jsem jich vzit vice, aby se to vyplatilo, protoze postovne bylo dost drahe.
jo tak ty sem chtel taky teda rozmejslel sem se mezi watanabe a temahle, ale pak sem se rozhodl ze ty penize vyhodim za neco jinyho kazdopadne kdyz sem je schanel ja, coz je tak rok zpet, tak byli normalne k dostani na us ebayi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků