Sedrik píše:Tohle jsem řešil cca půl roku a nikdo mi poradit nedokázal - nakonec jsem musel změřit (resp. objednal jsem blbý rozměr a musel kupovat znovu). Mám 270/276 na NBfl 1.8 2003 107kw SilverBlues - snad ti to pomůže (i když asi těžko )
Na AutoKelly mají rozdělení ještě podle ccm 1839/1840 - tak mrkni do techničáku - já mám 1840 a větší brzdy, ale jestli je to podle toho, těžko říct.
cavan píše:Sedrik píše:Tohle jsem řešil cca půl roku a nikdo mi poradit nedokázal - nakonec jsem musel změřit (resp. objednal jsem blbý rozměr a musel kupovat znovu). Mám 270/276 na NBfl 1.8 2003 107kw SilverBlues - snad ti to pomůže (i když asi těžko )
Na AutoKelly mají rozdělení ještě podle ccm 1839/1840 - tak mrkni do techničáku - já mám 1840 a větší brzdy, ale jestli je to podle toho, těžko říct.
no ja mam v podstate to iste ako ty.. len 2002 a phoenix..
a na elite a aj na stranke kde si chcem brzdy objednat mi tiez vyhodilo tento rozmer.. len som si nebol uplne isty.. takze dik moc..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 106 návštevníků