Klubové oblečení

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

mám zájem o jednotné klubové oblečení

Anketa končí za 31 led 2013, 19:58

1x pánské triko
9
28%
1x dámské triko
3
9%
1x čepice
6
19%
1x pánskou mikinu
3
9%
1x dámskou mikinu
2
6%
barvu volím černou s bílo-modrým potiskem
0
Žádná hlasování
barvu volím bílou s černo-modrým potiskem
5
16%
barvu volím tmavě modrou s bílo-světlemodrým potiskem
4
13%

Celkem hlasů : 32

Re: Klubové oblečení

Příspěvekod whisper » 05 led 2013, 10:55

jardaj. píše:Objednávku jsem vyplnil a jestli můžu tak čepici bych chtěl military

Akú objednávku :?:
Ponúkam celý sortiment produktov SkidNation so zľavou pre členov - napíšte správu.

Radosť je moje palivo.
whisper

Obrázky: 6

Příspěvekod Richi » 05 led 2013, 12:58

Ahoj.
:shock: koukám, že tady už padají objednávky :shock: = Super :!:

No, abychom se vyvrovali to, jak píše
Andre_fux píše:Jak to tak vidím, tak to dopadne jak s logem... dlouho se to bude řešit, až se na to lidi vyserou. Přílišná demokracie je k hovnu! Chtělo by to mít něco jako vedení fora. A to rozhodne mezi sebou co a jak se udělá... To by se probíralo někde za "zavřenými" dveřma a foru by se ukázala finální podoba a kdo by měl zájem, ten by si nálepku, triko, čepku.. cokoliv jiného klubového koupil. A né tady kafral, že ten chce to, ten zase to .. A pak by bylo ve výsledku milion kombinací...

a pohnuli se - s využitím výsledků ankety, připominek, doporučujících návrhů a poznámek, o krok dál a mohli někde začít poptávat závaznou cenovou nabídku, předkládám návrhy:

P.S.: opozornění pro nedočkavce: ZATÍM NEOBJEDNÁVEJTE - berte to jen jako 2. - doufám, že už předposlední fázi, zpřesnění představ! :)

A) základního zadání, tj. co (= jaké kusy oděvu bychom poptali) a s jakým potiskem/vyšitím (zatím jen rámcově, bez přesného určení velikostí - grafický návrh bude součástí až finální objednávky):
co / jaký potisk
triko / prsa: logo mazda MX-5 + nick, rukáv: logo fóra, záda: logo Mazda + logo Miata
mikina s kapucou / prsa: logo fóra + nick, záda: logo Mazda + logo Miata
čepice / čelo: logo fóra + logo Miata, strana: nick

B) návrhu parametrů pro objednání při současné nutnosti výběru z možné kombinace parametrů - do navržené objednávky by každý zvolil z nabídnutých parametrů a na kone řádky doplnil vždy velikost (S, M, L, XL)/počet:
co / barva (oblečení): / typ: / verze:
triko / bílá / bez límečku/s límečkem / pánská/dámská
mikina / námořní (tmavě) modrá / ---- / pánská/dámská
čepce / bílá / klasická/military / unisex

Tak co vy na to :?:
mx5_miata_richi.jpg
mx5_miata_richi.jpg (6.81 KiB) Zobrazeno 7477 krát
stribrna MX-5 1.9i 2004, Hardtop
Richi

Obrázky: 64

Příspěvekod Pavel260 » 05 led 2013, 21:00

jen technicka, proc logo miata ?
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Richi » 05 led 2013, 21:09

Pavel260 píše:jen technicka, proc logo miata ?

Text "Miata" napodobující japonskou kaligrafii je něco unikátního a na zádech, kde bude logo přece jen větší - ne až takhle:
bunda back.jpg

bude vypadat suprově :!:
Ale jak píšu, je to jen návrh :!:
mx5_miata_richi.jpg
mx5_miata_richi.jpg (6.81 KiB) Zobrazeno 7450 krát
Richi

Příspěvekod Pavel260 » 05 led 2013, 21:28

kdyz mame v nazvu mx-5 tak bych to zachoval, taky to je evropske oznaceni. a ne ta émerická mijáta :D
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod Richi » 05 led 2013, 23:56

Pavel260 píše:kdyz mame v nazvu mx-5 tak bych to zachoval, taky to je evropske oznaceni. a ne ta émerická mijáta :D

Právě proto jsem předpokládal MX-5 vpředu na srdci a Miatu na zádech nad/pod logo fóra, jehož součástí MX-5 je :!: .
Ale - jak jsem psal, je to jen návrh pro diskusi ;)
Richi

Příspěvekod Richi » 16 led 2013, 20:19

Ahoj.
Takže jak jsem tady 01.01. napsal:
Richi píše: .....Čas na připomínky - ladění ankety vidím cca na 2 týdny - SOUHLASÍTE :?: ...
čas na ladění nám vypršel :o
Výsledek ankety je tento:

a) jakou konfekci:
pánské triko 9x
dámské triko 3x
čepice 5x
pánská mikina 3x
dámská mikina 2x
b) barevné kombinace (barva konfekce / barva potisku):
černá /bílo-modrá 0x
bílá / černo-modrá 5x
tmavě modrá /bílo-světlemodrá 3x

Vzhledem k ne-početnosti zájmu mám za to, že se nikomu nevyplatí výrobu organizovat :cry:
Možná jsem nezvolil optimální formu prezentace myšlenky, možná jen v tomto "jakovém" období sem tolik členů a tak často nechodí. Nevím :|

:idea: Za tohoto stavu vidím jako jediné, co má smysl udělat, je vytvořit "úložiště" pro grafické prvky, které by mohli využít všichni, kdo by měli (jako já - já 2x, pro sebe a spolujezdkyni) zájem si přece jen nějaké triko, čepici, ... pořídit.
PROSÍM PROTO VŠECHNY, KDO MÁ NĚJAKÁ LOGA (hlavně asi: MX-5 fóra, Miata, Roadster, MAZDA), AŤ JE POŠLE NA SPÁVECE FÓRA = Radunu MX5
Asi jsem snílek, ale stále věřím, že až to na společných akcích ostatní uvidí, bude je to inspirovat. Pokud to tak dopadne, bude zajímavé srovnat, jaké designové řešení (barevná kombinace, rozmístění, velikost, ..) se komu podaří vytvořit ;) .
mx5_miata_richi.jpg
mx5_miata_richi.jpg (6.81 KiB) Zobrazeno 7369 krát
Naposledy upravil Richi dne 16 led 2013, 21:52, celkově upraveno 1
Richi

Příspěvekod Winie » 16 led 2013, 21:32

Jenze pak prijdes o to co si chtel o jednotnost vzhledu tech veci. Udelal si chybu v prilis velkym vyberu a maly skupine lidi. Stalejch clenu je tu +-10, z toho ti devet lidi chce tricko. To je dobrej uspech, na to ze si defakto ani neprisel s zadnym konkretnim navrhem. Dalsi vec je, ze u takovyhle vyroby je nejlepsi mit velkej pocet kusů pro mnozstevni slevu. Ty 3 mikiny te vyjdou tak na 400 jedna v nizky gramazi. Velká výšivka na čepici taky neni zrovna levna sranda.
Pro zacatek bych zacal kvalitnim panskym trickem bez limecku o cca 150 gramazi na ktery prijde kvalitni rezana grafika, ktera neco vydrzi. Na to dat jen logo na prsa, pod to stejnym fontem webovku a dozadu pod limecek zase stejnym fontem nick jednotlivyho clena. U takovyhleho tricka ses schopnej se vejit do 300 za kus (strelba od boku z prumernejch cen). Na to abys tady tvoril celou velkou kolekci promo matrose je tady malo stalejch lidi, navic NEJDE o klub, ale jen o forum. Tady nikdo ani promo veci neocekava, protoze jsem lidi chodej spis pro technickou pomoc a pokec, nez pro nejakou masivni orgazinaci srazů jako tomu je na mx-5.cz.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Richi » 16 led 2013, 21:50

No, jestli je tu jen cca 10 stálých návštěvníků (nenapadlo mě si to spočítat :oops: ), tak máš asi recht.
Zkusím u známých poptat, jak by zatím jen triko i s potisky (i ty ale bude třeba napřed nechat udělat) dopadalo cenově a pak to sem hodím.
Pořád je šance, že to do sezóny ještě stihneme ;)
mx5_miata_richi.jpg
mx5_miata_richi.jpg (6.81 KiB) Zobrazeno 7370 krát
Richi

Příspěvekod Richi » 11 úno 2013, 08:10

Ahoj.
:idea: Protože na dohodu o jednotném týmovém oblečení to nevypadá, upozorňuju na nabídku zlevněných větrovek z Německa.
ZUB-0569-M_1.jpg
ZUB-0569-M_1.jpg (61.25 KiB) Zobrazeno 7311 krát

:idea: Měl-li byste někdo zájem, připojte se k nejbližšímu příštímu GB - viz:
hroche píše:
martin_71 píše:Ja budu v prubehu brezna neco brat, davam to pomalu dohromady.

tak to abych si začal dělat seznam :D

ať ho urychlíme :mrgreen:
Za ani ne 10 €, to snad není až takový trabl. Co si pak na bundu kdo dá přidotisknout, bude už každého jeho věc :lol:
mx5_miata_richi.jpg
mx5_miata_richi.jpg (6.81 KiB) Zobrazeno 7311 krát
Richi

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...