Autokosmetika

Re: Autokosmetika

Příspěvekod dopr » 11 bře 2010, 00:15

na pneu kaslu :P
na alu kartac a normal jarova voda, nebo co zbyde v kyblu se samponem po umyti auta. Pokud jsou kola v dobrem stavu, nestrikal bych je temi agresivnimi pripavky na myti alu kol.
.:. MX-5 NC Expression, 2.0, 118kW/160 HP, L.S.D, 6 gears .:.
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Obrázky: 3

Příspěvekod riderhenry » 11 bře 2010, 00:52

Presne jak pise dopr, zase nemusim utracet uz za uplne kazdou kravinu, jako je treba rucni myti aut - to je dobre mozna tak na mokre myti interieru, ale kdyz jsem to jednou zkusil, tak to stejne zustalo pekne jen dokud to neuschlo :D Za ty prachy fakt ne. Mne zatim nejlip fungoval vosk z Lidlu, takze tak :D (ano, povestnou "zelvicku" jsem zkousel taky ;) ).
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Dee #4 » 30 dub 2010, 02:08

taaaakze jen v rychlosti

1) dik za typ na motor, vyzkousim ten Carlan ;)
2) ja si meju auto sam vzdycky na chate, prozatim velice jednoduse, dva kybly, ted mam skvely zkusenosti s samponem z AutoKelly (je na nem bily Lambo Gallardo, nazev dodam, nepamatuju si) a klasicky hobou, jinak zatim bohuzel nemam zkusenosti s rucnim voskovanim apod.
3) kaslat na pneu??!! v zadnem pripade - miluju kdyz profil pneumatik nadherne zari, pouzivam nejakej Noname z lidla, vzdycky je tam sprej v akci za 49.90 ale muzu vam rict ze to peckove funguje - staci dodrzet navod v zadu a vypada to uplne uzasne, ale hlavne :!: :arrow: nechyta se na to prach ani ruzna spina a vydrzi to klidne 3 tydny :)
4) Mam naprosto skvele zkusenosti s panem Heyerem (kdo by chtel kontakt, poslete SZ), ma svoji autolakovnu blizko stareho stadionu Sparty (smer koh-i-nor, eden atd). Delal nam rozlesteni plus teflon laku u mamcinyho pastelove cerneho gofla a muzu vam rict ze vysledek me doslova posadil na prdel. Vazne neskutecny vysledek, skryje vsechny kosmeticke vady apodobny sracicky na laku a stoji to cca 2000-3000kc (ted abych nekecal..) kazdopadne tento pan dela cokoli od myti pres osetreni laku po cisteni interieru, dokonce nam u goflika delal zatmavena skla (predni, zadni, kufr za 3000 :!: ) ale muze zaridit spoustu dalsich veci. Nejen ze ma skvele ceny ale zaroven kvalita jeho prace je vice nez vysoka ;)
Obrázek
www.autobeky.cz - Prodej náhradních dílů, servis a úpravy, mytí a detailing
Dee #4

Příspěvekod rimmer132 » 01 kvě 2010, 22:06

Dee #4 píše:taaaakze jen v rychlosti

1) dik za typ na motor, vyzkousim ten Carlan ;)
2) ja si meju auto sam vzdycky na chate, prozatim velice jednoduse, dva kybly, ted mam skvely zkusenosti s samponem z AutoKelly (je na nem bily Lambo Gallardo, nazev dodam, nepamatuju si) a klasicky hobou, jinak zatim bohuzel nemam zkusenosti s rucnim voskovanim apod.
3) kaslat na pneu??!! v zadnem pripade - miluju kdyz profil pneumatik nadherne zari, pouzivam nejakej Noname z lidla, vzdycky je tam sprej v akci za 49.90 ale muzu vam rict ze to peckove funguje - staci dodrzet navod v zadu a vypada to uplne uzasne, ale hlavne :!: :arrow: nechyta se na to prach ani ruzna spina a vydrzi to klidne 3 tydny :)
4) Mam naprosto skvele zkusenosti s panem Heyerem (kdo by chtel kontakt, poslete SZ), ma svoji autolakovnu blizko stareho stadionu Sparty (smer koh-i-nor, eden atd). Delal nam rozlesteni plus teflon laku u mamcinyho pastelove cerneho gofla a muzu vam rict ze vysledek me doslova posadil na prdel. Vazne neskutecny vysledek, skryje vsechny kosmeticke vady apodobny sracicky na laku a stoji to cca 2000-3000kc (ted abych nekecal..) kazdopadne tento pan dela cokoli od myti pres osetreni laku po cisteni interieru, dokonce nam u goflika delal zatmavena skla (predni, zadni, kufr za 3000 :!: ) ale muze zaridit spoustu dalsich veci. Nejen ze ma skvele ceny ale zaroven kvalita jeho prace je vice nez vysoka ;)

Muzes sem prosimte hodit nejaky kontakt?
2003 NBFL 1.9 Memories Obrázek ...f mohéru!
rimmer132

Příspěvekod Dee #4 » 03 kvě 2010, 01:10

asi ne na me ale na tu autolakovnu co? :mrgreen:
takze pan ktery ji vlastni se jmenuje Robert Heyer, web: www.heyer.cz
vsechno ostatni najdete na tech strankach ;-) btw - ty fotky, ktere reprezentuji jeho praci - muzu o nich s rukou na srdci rici ze jim clovek muze verit, uz jsem to tu psal, ale vazne nechapu jak dokazal vymazlit mamcinyho Golfa.
kdyby neco piste, ptejte se, nevahejte :P
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod Dee #4 » 03 kvě 2010, 01:15

jo a vyzkousel jsem Carlan, nejvetsi vtip pri koupi - 50ml v rozprasovaci = 70,- Kc, 500ml v kanystriku = 270,- Kc
funguje perfektne, jen jsem se ho blbec trosku nadejchal tak sem zbytek soboty dychal tak nejak poleptane :lol: zatracenej jarni vanek... Bal jsem se trosku co udela splachnuti vodou celeho motoru s elektronikou, ale vsechno v poradku, az do vcerejska, kdy se mi zblbla elektronika zamykani tim zpusobem ze ikdyz clovek odemkne, behem vteriny se opet zamkne cele auto a kdyz otevru dvere tak se to stale odemyka a zamyka jako sileny.... Asi sem narusil tou vodou elektronickej obvod Magicaru, ktery jsem si nechal zabudovat v patek (pager), ale kdyz jsem se ptal na vodu, rekli ze jedina dulezita vec je ta, aby se voda nedostala primo do sireny, pricemz to jsem dodrzel na 100%... takze huvidime, budu jim volat at mi auto zceknou.
Obrázek
Dee #4

Příspěvekod seatik » 03 kvě 2010, 08:40

Dopr...je Ti jasne,ze si jarovou vodou smyvas i antikoro upravu,pokud teda nejakou na mazde mas :-) Jar ani nahodou :?
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod dopr » 03 kvě 2010, 08:46

na kolech ??? Jinak vetisnou je umyju samponem, co mi zbyde po myti auta. Tady maji dneska vsichni problemy se ctenim nebo co :roll:
:.EX: MX-5 NB, 1.8, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech springs:.
Obrázek
dopr

Příspěvekod seatik » 03 kvě 2010, 08:49

jezis promin,mne to v pondeli po ranu nepali :? :oops: :lol: jakoby bych nic nerekl :oops:
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod dopr » 03 kvě 2010, 08:50

v poho ;) Nejsem prase, abych umyval auto jarem :lol:
Obrázek
dopr

PředchozíDalší

Zpět na Technika MX-5