Zdravím všechny ve spolek. Již delší dobu toto forum sleduji a to z jediného důvodu. Splnit si klukovskej sen, kterým není nic jiného než mx5. Jak taky jinak
. Nebudu unavovat dlouhým žvaněním a rovnou přejdu k věci.
Mám spadeno na NA 1.8, kterých je v čr jak šafránu. Tudíž se orientuji na Německo. Je tu nicméně poměrně zásadní problém - a to ten, že jsem v mrkačce nikdy neseděl
. Měl sem pouze možnost svézt se v NB 1.6. Ta mi samozřejmě učarovala, ovšem jen jako pasažérovi. Ale co si budeme povídat NA je NA. Proč to vidím jako problém? Protože měřím 190 cm. Forum mám částečně načtené, takže vím, že s touto výškou tu nejsem sám. Nicméně kupte auto, ve kterém jste nikdy neseděli...
Proto moc prosím, kdyby někdo ochotný z Brna popř. okolí byl tak laskavý a nechal mě do své mrkačky alespoň sednout. Je mi jasný, že většina z Vás má auto zazimované, ale o projíždku mi ani tak nejde. Hlavně chci vědět, že se bez problému vejdu.
Otázka č.2. rád bych měl na autě LSD a nemůžu se pořád dobrat které modely ho měly a které ne. Tuším, že japonská a US verze ano a evropa ne? Bylo možné si za něj vůbec v evropě připlatit? A případně na kolik vyjde (orientačně) jeho dodatečná montáž. Prý je třeba měnit i kardan atd..takže práce asi hromada?
Rovnou posílám odkaz na svůj prozatimní horký tip.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... 92447.htmlBorcovi jsem už psal, poslal mi foto, interiér trochu použitej - sedačky potrhaný, ale podvozek nádhera. Některé fotky sem můžu uploadovat, jestli je to možné?
Tím vyvstává otázka č.3. o jakou verzi se v tomto případě jedná? - nemá 3.brdový světlo na kufru(takže evropa??) = bez samosvoru?
A poslední dotaz. obecně úplně - na co si dát bacha? Co po borcovi ješte chtít? VINko? Nějakou historii- má to vůbec cenu? Nejsem mechanik, takže případný bouračky atd. je pro mě poměrně problém odhalit. Samosebou auto nepojedu kupovat sám, někoho k tomu přiberu..ale...
Ještě bych dodal, že na auto nespěchám, když jsem vydržel čekat 25 let,tak už mě nějakej pátek nezabije:). a zajíca v pytli koupit nechci.
Předem díky za odpovědi!