O důvod víc, aby tu už bylo jaro! Lip fakt pěkněj, nedokážu si představit, kolik času si nad ním strávil, ale chválim, já bych se do řezání asi nepustil.
Andy, bohužiaľ nikdy som ich všetky nemal nahodené. Kolesá su ocinové na jeho NA, ja som ich mal nahodené len preto aby som zodral stare pneu na nich, kým si nájde tatko čas ich vyleštit a nalakovať. Sú to ako hovoríš BBS Mahle ale 14x6 et13. Ak chceš fotky fitmentu nejake zábery z garáže mám.
Ďakujem za odpoveď Rudy. Plánujem na NB nahodiť 6-7x15" ale nikde som nenašiel reálne fotografie (MAHLE @ NB), už len kôli identickému ET by som mal záujem o tie fotografie.
Už to tu poriadne zasa zapadlo prachom. Nemám moc čo aktualizovať, ale dúfam že o mesiac to tu zamorím drobnosťou na podvozku, interiery, kufry, elektrike a motore. Nejako prestávam dávať 3 veci naraz. Ale to nejako pôjde.
Takto nejako to vyzerá
A toto som konečne dotiahol po 2ch mesicoch z intráku a hádam to posunie o level vyššie.
Ta je teda poctivě vypolstrovaná. Ale nebude třeba použít aspoň větší chladič? A co elektronika/management a podobný ladící záležitosti, kterým nerozumím, co se použije?