Magda ma opozdene vanoce..a to sem se zarekl,ze do auta uz nebudu vrazet ani korunu. Podvozek od Adix-e FK automotive diky pane a nova kukadla aby bylo lepe v noci videt
Přílohy
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
Jen rychlej dotaz,na kolika mistech drzi zadni naraznik? Chci se holce podivat trosku vzadu pod sukni. Navedte mi prosim trochu na co si dat pozor a jak moc je to narocny.Diky
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik píše:Jen rychlej dotaz,na kolika mistech drzi zadni naraznik? Chci se holce podivat trosku vzadu pod sukni. Navedte mi prosim trochu na co si dat pozor a jak moc je to narocny.Diky
jestli si to dobře pamatuju, tak musíš demontovat zadní světla a panel pod RZ, a pak už ti to samo navede jak dál jen ty plastové cvočky a šroubky si docela omeleš a nebo přímo zničíš je jich tam víc jak 10ks
Přílohy
tady je jedna moje stará fotka když jsem přijel z laku
Jestli to mas venku tak se na to vybodni. V tom mrazu ty plastovy hajzliky strasne praskaj. Jinak kdyby ti nesel tak je chycenej jeste dole na dvou mistech
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
Kluci poradte prosim,mam tu jezka v kleci.... potrebuju vymenit tuhle prasklou gumovou manzetu a pres tu kouli to nejde,je tam silonovy krouzek.Jak rozeberu tuhle radicku? Diky Jo a je to NA
Přílohy
Já už se na to moc nepamatuju. Možná, že ten vrch jde odšroubovat... Ale stejně jsem tu gumu tenkrát přes něco přetahoval. EDIT: nebo spíš určitě jde odšroubovat - http://www.cardomain.com/ride/2835965/1 ... -5/page-8/