Jaco píše:pajo106: a proc uz nemas mx5?
no lebo som mal tri auta a uz sa mi to nechcelo financne ani casovo (servis) tahat... problemy s parkovanim atd... idealny stav by bol pre mna nechat accorda (rodinne auto) manzelke a ja by som si nechal miatu, lenze manzelka accorda nechcela ani za ten svet, chcela si nechat civica, a ked sa objavil kupec na miatu, musela z domu
teda ne manzelka, zial miata...
jazdil som NA aj NB, 1.6 aj 1.8, a tie auta su okrem interieru a exterieru uplne rovnake, ak sa bavime o seriovych vozoch, je ganz egal ci to je NA alebo NB, obidve su rovnako pohodlne aj sa im rovnako krutia kasne, aj reznu na rovnakych miestach (samozrejme NA o nieco castejsie pretoze su starsie
) , a ci NA 1.6 alebo NB 1.8 je tiez uplne jedno, lebo hmotnost... samozrejme asi keby som sprintoval sam so sebou, tak 1.8 da dole 1.6, ale po presadnuti z auta do auta som rozdiel necitil..
ale to je vlastne jedno, bo aj pri >200k aute mam pocit ze to nejede
samozrejme 1.8 ako sa pise vyssie, ma vacsi potencial na ladenie, naopak pozor, nie vsetky 1.8 NB maju LSD! zrovna minuly tyzden ma jeden majitel presviedcal ze ma a stacilo sa postavit jednym kolesom na lad aby pochopil ze ne...