seatik píše:Tak uz i Seatik se zblaznil na stara kolena (35let) a dal se na nejake to snizovani. Muj prvni stelovak v zivote Zatim je to vysrouble nahore.
Co to je za výrobce? Cena? pokud to není tajný
NA > NBFL > NB > NC
*Se silným autem jsi rychlý na rovinkách, s lehkým autem všude* Colin Chapman
podvozek mam FK automotive(vlastnik by mel byt koni)) a pruziny pac trosku se loupaly,tak sem je nasopoval a strikl. Koupeno jako mirne jete od Adixe za 5000,-pruziny sop stal 1000,-
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
ono na to nase šourání je to stejne vesmes fuk. Me si vsichni dobiraj ze mam V maxx a ja jsem s chovanim auta nad miru spokojenej Tak snad budes mit stejnej dojem
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
To je jasny Pavle,uz se tesim Neco ze dneska pac sem levej,dela mi to kamarad,ale rika,docela pekny oser,ze to takovy necekal Co rikate na prdelku a jej snizeni? Myslim ze dobry,ne?
Přílohy
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno Subaru BRZ 2.0 WRB MT new Subaru Forester XT 2.5T 2007
Hlavně horní uchycení zadního levýho tlumiče má extra přístup. Mě tam extrémně přirezly matky a musel jsem je odsekávat a tím jak je to zapuštěný a obklopený vším možným, tak se tam nedalo rozumně dostat a sekal jsem to dva dny. Ale už taky jezdím na nových a nemůžu se nabažit. Jenom to musím furt přenastavovat dokud nebudu spokojenej, ale to mě na tom strašně baví. Že mám tu možnost. Znáš springrate? Já mám 5/4 a na ty naše cesty z ementálu je to ideál. Vypadá samozřejmě pěkně, kor když se ještě tak leskne.
Počkej až to uvidí Winnie, řekne že to chce víc na zem! já to mam ale taky ještě níž, navíc si to přes zimu hezky sedlo po pár projetích, takže ještě před geo budu asi o cenťák zvedat a nebo upravovat lemy blatníků
Silver NA 1.8 | custom made exhaust | IL NB radiator | rám AMD | sicny a čtyřbody